Uçak gövde motor bakım okunur mu?

Ak47User

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Tam 70K sıralama yaptım. Bu sıralamadaki mühendislikler işsiz bırakır gibi düşünüyorum. Bu bölüm okuma, maaş ve iş imkanları konusunda nasıldır?

Tam 70K sıralama yaptım. Bu sıralamadaki mühendislikler işsiz bırakır gibi düşünüyorum. Bu bölüm okuma, maaş ve iş imkanları konusunda nasıldır?
Biraz klişe olacak ama okuyacağınız bölüme ilginiz-isteğiniz yoksa bence okumayın, maddi konuya bakacak olursak Türkiye'de iş bulmak biraz zor ama iş bulursanız iyi para kazanırsınız.

Ben anlamadım şimdi sen mühendislik kazanabilecekken işsiz bırakır diye iki yıllık bölüm mü okuyacaksın ? O zaman iki yıllık bölüm okuyacaksan meslek lisesi okusaydın ? Ben sana söyliyim iki yıllığa gidersen birde DGS yapıyım mühendis olayım diye kafana sokarlar sonra birde mühendis olmaya çalışırsın. Ben Gemi inşaatı 2 yıllık mezunuyum. DGS ile makine mühendisliği okudum. İş olanağıda gayet var. Ne yok dersen işle gireyim direk 35K maaşla işe başlayayım yok.

merhaba itü den bir tanıdığım itü,odtü,gtü, esogü olmadığı müddetçe uçak ya da hum okumamı önermedi fakat bunlar dışında kalan üniversiteler de var misal samsun, necmettin erbakan, gelişim vs. sizce buralarda okunur mu? kendi geliştirsem de neler yapabilirim?
Bu saydığım iyi ünilerde uçak müh. ya da hum okumaktansa estü ya da kocaelide uçak gövde motor bakım okusam daha çok mu tatmin olurum. Mertebe olarak da bir teknisyen olup mühendisin altında ezilmek de istemiyorum açıkçası. yol gösteren olursa çok minnettar olurum

Merhaba @Ak47User. Öncelikle sonucunuz güzel sayılır, hayırlı olsun. Mühendislik için bence güzel bir sıralama sayılır. Erciyes Üniversitesi Uçak Gövde ve Motor Bakımı bölümünün gelme ihtimali oldukça yüksek görünüyor ki bu bölüm bazında iyi bir üniversite olduğu biliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…