Uçak maketi için Ofmark vs Panel Kırtasiye vs Toysall

Jon_Snow

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Evde kaldıkça canın sıkılıyor ve bu yüzden uçak maketi yapmaya karar verdim. Fakat iki internet sitesinde kararsız kaldım.

Biri bu fakat bu internet sitesi pek tercih edilmiyor ama fiyat olarak en uygunu.

Biri de budur fakat burada hem uçak farklı hem fazladan kargo parası vermek zorundayım.

Revell Model Set F/A-18C Hornet-64894 | Toysall

Biraz daha para koyup bunu mu alayım?

Bu ikisinden hangisi seçeyim veya başka uçak öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk iki uçak F-15 fakat desenleri farklı. Hangisini beğeniyorsan ona göre seç. Üçüncünün uçak tipi farklı zaten. Orası da tamamen kişisel zevk. Hangi uçağı seversen onu alabilirsin. Bir de Adore Oyuncak var. Ben ordan almıştım kampanyaları vardı. Bir bak istersen.

İlk defa yapacağım için yapıştırıcı ve boyaları içinde olursa daha iyi olur fakat sizin dediğiniz yerde model set sayısı az. Toysall'daki uçak daha iyi ama yeni başladığım için zorlanabilir miyim ?(Diğerlerini bu yüzden yazdım.)

yeni başladığım için zorlanabilir miyim ?
Revell ürünlerinin paketin yan tarafında zorluk dereceleri var. 1-5 arası. Sayı ne kadar yüksekse o kadar zordur maketi yapmak. Ordan kılavuz sağlayabilirsin kendine. Bence maket satan bir mağazada veya görebiliyorsan zorluk derecelerine internetten bakarak alman daha iyi olur. Büyük ihtimal bu yolladıkların 4 civarı olabilir belki 3. Yani seni zorlayabilir. Daha basit ve küçük maketlerle başlayıp sonra bunlara geçmen daha iyi olabilir senin için. En azından çabuk bıkıp sıkılmazsın bence.

Tamamdır. Yardımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…