Uçak Maketi Önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba, bu aralar maketlere olan ilgim arttı. Geçen yıl hazır satılan dondurma çubuklarını ve kürdanları kullanarak mini, basit bir uçak maketi yapmıştım. Sonrasında ise başka bir hazır olmayan ev modeline başladığımda çubukların çok pahalı olmalarından ve o zamanlar paraya ihtiyacım olduğundan %60'ını tamamlayıp bırakmıştım. Bugün gezinirken yine karşıma çıktı ve açıkçası hazır modellerden birini alıp yapmayı planlıyorum. Fazla araştırma yapmadım ve bütçem 100-110₺ en fazla. 100 liranın altında olursa daha da güzel olur hatta Bu model çok hoşuma gitti genel anlamda, sizin önereceğiniz buna benzer modeller var mı? Amazon veyahut Hepsiburada'dan almayı planlıyorum. Eğer daha önce alışveriş yaptığınız güvenilir siteler varsa onları da değerlendirebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam size bir BF-109 gider. Ben daha önce yapmıştım kolay değil pek ama zor da değil. Revell marka alıyorum hep uçakları.

Tatlılık değil de haşmetine bakıyorum hocam Kardeşime yapsın diye robotik lego eğitim diye bir şey alıp kendim yapmıştım o bana yetti.
Hoşuma gitti, teşekkürler. Bütçeyi ayarladığım gibi alacağım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…