L luckluckii Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 942 Çözümler 4 14 Temmuz 2021 #1 Ucak modunu el ile nasil kapatabilirim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 32,5 KB · Görüntüleme: 105
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 14 Temmuz 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununuz bu videoda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununuz bu videoda.
B Başaramadık.Abi Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 14 Temmuz 2021 #3 Windows 10 uçak modu kapanmıyor Windows 10 yüklü bilgisayarımda uçak modu kapanmıyor. Ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. answers.microsoft.com
Windows 10 uçak modu kapanmıyor Windows 10 yüklü bilgisayarımda uçak modu kapanmıyor. Ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. answers.microsoft.com
L luckluckii Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 942 Çözümler 4 14 Temmuz 2021 #4 377660 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununuz bu videoda. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim hicbiri olmadi.
377660 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununuz bu videoda. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim hicbiri olmadi.
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 14 Temmuz 2021 #5 Klavyende multimedya tuşları mevcut ise "F2" tuşuna basar mısınız?
L luckluckii Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 942 Çözümler 4 14 Temmuz 2021 #6 unknownpeople3 dedi: Klavyende multimedya tuşları mevcut ise "F2" tuşuna basar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bastim hicbir sey olmadi.
unknownpeople3 dedi: Klavyende multimedya tuşları mevcut ise "F2" tuşuna basar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bastim hicbir sey olmadi.
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 14 Temmuz 2021 #7 İşaretli kısıma tıklayıp, "Genişlet > Uçak Modu yazan yere tıklayın.". Bu şekilde sorun çözülecektir.
İşaretli kısıma tıklayıp, "Genişlet > Uçak Modu yazan yere tıklayın.". Bu şekilde sorun çözülecektir.
L luckluckii Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 942 Çözümler 4 14 Temmuz 2021 #8 Tamsanin videolarindan da Microsoftun bot yardimcilarindan da nefret ediyorum. Paylasmayin onlari arkadaslar. Cozumu buldum. Resimde ki gibi elle isaretleyin. O zaman kontrol size veriliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 503,7 KB · Görüntüleme: 74
Tamsanin videolarindan da Microsoftun bot yardimcilarindan da nefret ediyorum. Paylasmayin onlari arkadaslar. Cozumu buldum. Resimde ki gibi elle isaretleyin. O zaman kontrol size veriliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et