Uçak modundayken birinin araması

EmircanTRTR06

Hectopat
Daha fazla  
Herkese Selamun Aleyküm. Herkesin kandili mübarek olsun. Sorum kısa şimdi benım telefounum iPhone 5, telefon uçak modundayken biri beni aradığında ben uçak modundan çıkarttığım zaman o kişiyi görebilir miyim? Ya da uçak modundan çıkarttığım zaman beni kimlerin aradığını öğrenebilir miyim? Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uçak modunda kimse seni arayamaz, senin numarana şuan ulaşılamıyor olacaktır. Uçak modundan çıktığında mesaj olarak arayanlar gelecek.

Mesaj olarak sana bildirim gelecektir, yazan arkadaşlar için de ve senin için de söylüyorum. Arayan bil aboneliğiniz var ise sizi arayan numaralar kısa mesaj yolu ile bildirilir. İPhone rahatsız etme özelliğini kullanarak bu durumu daha iyi bir işlevsel halede getirebilirsin.

Telefon kapalıyken sizi arayanların numaralarını operatörler SMS ile bildiriyorlar. Ancak bu özelliği açtırmak gerekiyor diye biliyorum. Ücretli mi yoksa ücretsiz mi ona da dikkat etmekte fayda var. Hangi operatörü kullanıyorsanız onun çağrı merkezini arayarak yada web sitesinden kontrol edebilirsiniz.

Ben arıyorum ulasılamıyor diyor yani telefon ucak modunda mı?

Ben merak ettim sordum gerisi ilgilendirmiyor sorumun cevabı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…