Herkese Selamun Aleyküm. Herkesin kandili mübarek olsun. Sorum kısa şimdi benım telefounum iPhone 5, telefon uçak modundayken biri beni aradığında ben uçak modundan çıkarttığım zaman o kişiyi görebilir miyim? Ya da uçak modundan çıkarttığım zaman beni kimlerin aradığını öğrenebilir miyim? Saygılar.
Mesaj olarak sana bildirim gelecektir, yazan arkadaşlar için de ve senin için de söylüyorum. Arayan bil aboneliğiniz var ise sizi arayan numaralar kısa mesaj yolu ile bildirilir. İPhone rahatsız etme özelliğini kullanarak bu durumu daha iyi bir işlevsel halede getirebilirsin.
Herkese Selamun Aleyküm. Herkesin kandili mübarek olsun. Sorum kısa şimdi benım telefounum iPhone 5, telefon uçak modundayken biri beni aradığında ben uçak modundan çıkarttığım zaman o kişiyi görebilir miyim? Ya da uçak modundan çıkarttığım zaman beni kimlerin aradığını öğrenebilir miyim? Saygılar.
Telefon kapalıyken sizi arayanların numaralarını operatörler SMS ile bildiriyorlar. Ancak bu özelliği açtırmak gerekiyor diye biliyorum. Ücretli mi yoksa ücretsiz mi ona da dikkat etmekte fayda var. Hangi operatörü kullanıyorsanız onun çağrı merkezini arayarak yada web sitesinden kontrol edebilirsiniz.