EGEMEN çavdar Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 Ucak modundan sonra şebeke görünmüyor. Hiç kimse aranmıyor veya internet kullanılamıyor nasıl düzeltebilirim? Şu anda Wi-Fi ile yazıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2025
Ucak modundan sonra şebeke görünmüyor. Hiç kimse aranmıyor veya internet kullanılamıyor nasıl düzeltebilirim? Şu anda Wi-Fi ile yazıyorum.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.430 Makaleler 2 Çözümler 1.573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #2 Ayarlar > Bağlantılar > SIM yöneticisi kısmını ekran görüntüsü atın.
tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 942 Çözümler 23 13 Mayıs 2025 #3 EGEMEN çavdar dedi: Ucak modundan sonra şebeke görünmüyor. Hiç kimse aranmıyor veya internet kullanılamıyor nasıl düzeltebilirim? Şu anda Wi-Fi ile yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Hattı çıkar tak yapın. Sonra telefonu yeniden başlatın.
EGEMEN çavdar dedi: Ucak modundan sonra şebeke görünmüyor. Hiç kimse aranmıyor veya internet kullanılamıyor nasıl düzeltebilirim? Şu anda Wi-Fi ile yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Hattı çıkar tak yapın. Sonra telefonu yeniden başlatın.
EGEMEN çavdar Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #4 Mustafa.Kaan dedi: Ayarlar > bağlantılar > SIM yöneticisi kısmını ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Burayı mı kastediyorsunuz. Dosya Ekleri IMG_20250513_190544.jpg 43,4 KB · Görüntüleme: 45
Mustafa.Kaan dedi: Ayarlar > bağlantılar > SIM yöneticisi kısmını ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Burayı mı kastediyorsunuz.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.430 Makaleler 2 Çözümler 1.573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #5 Sim durumu 1'e tıklayın, tekrar atın.
EGEMEN çavdar Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #6 Ekran görüntüsü alınamaz yazıyor Mustafa.Kaan dedi: Sim durumu 1'e tıklayın, tekrar atın. Genişletmek için tıkla... ben oradakileri buraya yazıyorum. Ağ: Yalnızca acil aramalar için. SIM'deki telefon numarası: Bilinmiyor. Mobil ağ durumu: Bilinmiyor. Hizmet durumu: Hizmet dışı. Sinyal gücü: 0 Mobil veri ağ türü: Iwlan. Dolaşım: Dolaşımda değil.
Ekran görüntüsü alınamaz yazıyor Mustafa.Kaan dedi: Sim durumu 1'e tıklayın, tekrar atın. Genişletmek için tıkla... ben oradakileri buraya yazıyorum. Ağ: Yalnızca acil aramalar için. SIM'deki telefon numarası: Bilinmiyor. Mobil ağ durumu: Bilinmiyor. Hizmet durumu: Hizmet dışı. Sinyal gücü: 0 Mobil veri ağ türü: Iwlan. Dolaşım: Dolaşımda değil.
tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 942 Çözümler 23 13 Mayıs 2025 #7 EGEMEN çavdar dedi: Ekran görüntüsü alınamaz yazıyor. Genişletmek için tıkla... Benim yazdığımı dener misiniz?
EGEMEN çavdar dedi: Ekran görüntüsü alınamaz yazıyor. Genişletmek için tıkla... Benim yazdığımı dener misiniz?
EGEMEN çavdar Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #8 tspmb7 dedi: Benim yazdığımı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an SIM kartını çıkaracak bir iğne bulamıyorum başka bir çözüm yolu varsa onu uygulayacağım bu yöntemi deneyene kadar.
tspmb7 dedi: Benim yazdığımı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an SIM kartını çıkaracak bir iğne bulamıyorum başka bir çözüm yolu varsa onu uygulayacağım bu yöntemi deneyene kadar.
tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 942 Çözümler 23 13 Mayıs 2025 #9 EGEMEN çavdar dedi: Şu an SIM kartını çıkaracak bir iğne bulamıyorum başka bir çözüm yolu varsa onu uygulayacağım bu yöntemi deneyene kadar. Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatın o zaman bir.
EGEMEN çavdar dedi: Şu an SIM kartını çıkaracak bir iğne bulamıyorum başka bir çözüm yolu varsa onu uygulayacağım bu yöntemi deneyene kadar. Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatın o zaman bir.
EGEMEN çavdar Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #10 tspmb7 dedi: Telefonu yeniden başlatın o zaman bir. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmuyor.