U umit721717 Femtopat Katılım 20 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Uçak mühendisi olmak istiyorum, hangi liseye gitmeliyim ya da tavsiye eder misiniz olmamı?
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 26 Mayıs 2025 #2 Lisenin çok bir etkisi olacağını sanmıyorum ama fen lisesine gidip notlarını yüksek tutman en iyisi olur.
Lisenin çok bir etkisi olacağını sanmıyorum ama fen lisesine gidip notlarını yüksek tutman en iyisi olur.
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 3 27 Mayıs 2025 #3 Ülkemizde önü açık bir bölüm değil maalesef. Kendimi geliştirip yurt dışına çıkabilirim diyorsanız olabilir. Ek olarak lise fark etmiyor ama eğer illa havacılık istiyorum diyorsanız uçak bakım bölümü olan meslek liselerine gidebilirsiniz.
Ülkemizde önü açık bir bölüm değil maalesef. Kendimi geliştirip yurt dışına çıkabilirim diyorsanız olabilir. Ek olarak lise fark etmiyor ama eğer illa havacılık istiyorum diyorsanız uçak bakım bölümü olan meslek liselerine gidebilirsiniz.