Uçak teknolojisi okunur mu?

Makaleler
1
Uçaklara ilgim yüksek gönül ister 4 yıllık uçak motor bakım okuyayım fakat sıralamam ancak %25 Atılım üniversitesine yetiyor ona da değer mi bilmiyorum.
Ege Uni. uçak teknolojisi düşünüyorum ama emin değilim iş imkanları eğitimi nasıldır ve kesin gelir mi bu sıralamaya?
@Booh of Wooh

Son düzenleyen: Moderatör:
2018 zamanında girdim sınava ve ben çok istiyordum o bölümü ama gelmedi. . İş imkanı çok fazla tek sorunu vardiyali bir iş.

Gazi'yi de çok öneren vardı ona da bakabilirsin hocam.

2018 zamanında girdim sınava ve ben çok istiyordum o bölümü ama gelmedi. . İş imkanı çok fazla tek sorunu vardiyali bir iş.

Gazi'yi de çok öneren vardı ona da bakabilirsin hocam.
Hocam çıkınca direkt uçak teknisyeni mi oluyoruz? İş şartları nasıl iş bulmak kolay mı? Yurt dışı olayı olabilir mi?

Hocam çıkınca direkt uçak teknisyeni mi oluyoruz? İş şartları nasıl iş bulmak kolay mı? Yurt dışı olayı olabilir mi?

Hocam havacılık sektörü hakkında pek bir bilgim yok, sadece Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi'ni öneren çok kişi vardı o yüzden yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…