Uçaklara ilgim yüksek gönül ister 4 yıllık uçak motor bakım okuyayım fakat sıralamam ancak %25 Atılım üniversitesine yetiyor ona da değer mi bilmiyorum.
Ege Uni. uçak teknolojisi düşünüyorum ama emin değilim iş imkanları eğitimi nasıldır ve kesin gelir mi bu sıralamaya? @Booh of Wooh
Uçaklara ilgim yüksek gönül ister 4 yıllık uçak motor bakım okuyayım fakat sıralamam ancak %25 Atılım üniversitesine yetiyor ona da değer mi bilmiyorum.
Ege Uni. uçak teknolojisi düşünüyorum ama emin değilim iş imkanları eğitimi nasıldır ve kesin gelir mi bu sıralamaya? @Booh of Wooh Eki Görüntüle 2255402
Ege Uni. uçak teknolojisi düşünüyorum ama emin değilim iş imkanları eğitimi nasıldır ve kesin gelir mi bu sıralamaya?
Hocam havacılık sektörü hakkında pek bir bilgim yok, sadece Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi'ni öneren çok kişi vardı o yüzden yazdım.
Hava araçlarının bakımı, onarımı ve arızaların giderilmesi işlemlerini yapabilen nitelikli elemanların yetiştiği eğitim statüsüne uçak teknolojisi bölümü denir.