Uçak teknolojisi okunur mu?

Hangi üniversitedesiniz acaba?
Devlet üniversitesindeyim hocam.

Bu bölümü gazi üniversitesinde veya Kapadokya üniversitesinde okumayı düşünüyorum, önerir misiniz yoksa makine gibi başka 2 yıllık bölümlere mi bakmalıyım ?
Gazinin hangarları mevcut mantıksız bir seçim olmaz ama modüller konusunda destek vermiyorlar, ilgi alâka sıfır diye duydum okuyan arkadaşlarımdan. Okul ıssız bir çölün ortasında tabiri caizse. Olumlu yönü ise stajını TUSAŞ da yaparsın, TUSAŞ da devam etmek istersen mülakatta başarılı olman yetecektir. Kapadokya Üniversitesine gelirsek Nevşehir Ürgüp de bulunan kampüsüne çok kez gittim, eğitim olarak da gayet üst düzey eğitim veriyorlar. Modüllerini de Kapadokya Üniversitesinde verebilirsin o açıdan da çok avantajlı olur ki Türkiye'de bu sektörde olan 10 kişinin 7-8i Kapadokya Üniversitesinde veriyor modüllerini. Daha öngörülebilir görece daha kolay soruları oluyor. Ayrıca iş imkanı ve staj olarak da yardımcı olduklarını duydum çoğu arkadaşımdan. Eksi yönlerine gelirsek yine okul Gazi kadar ters bir konumda asla ve asla olmasa da merkeze uzak bir konumda. Zaten sosyalleşmek gibi bir amacın varsa da Nevşehir Mekrez bunun için uygun bir yer değil Ürgüp Göreme vb. canlı konumlarıdır Nevşehir'in. Kapadokya Üniversitesinin Sabiha Gökçen yerleşkesi konusunda en ufak bilgim yok sadece Nevşehir için geçerli bahsettiklerim.

Son düzenleme:
Uçak teknolojisi okuyorum soruların varsa sorabilirsin.

İş imkanları nasıl hocam.

Eskişehir osmangazi üniversitesinde okunurmu.

Son düzenleme:

İş imkanı kendini geliştirirsen var. Sektörde modül çok önemli. Esogüde okunur mu bilmiyorum olumlu yönde de olumsuz yönde de çok şey duydum ama sht147 yetkisine sahip bir okulda okuman yararına olacaktır.

Hocam bende eeskişehir osmangazi uçak teknolojisini yazmayı düşündüm ama bölümün bulunduğu meslek yüksekokulu Eskişehir sanayi bölgesindeymiş. Şehrin dışında olduğu için ulaşım sıkıntı olabilir.

Sanayi bölgesindeyse öp başına koy, Isparta, Ankara Gazi, Erzincan, Uşak'ta ki uçak teknolojisi bölümlerinin neredeyse hepsi ya dağda ya da çölün ortasında.

Sanayi bölgesindeyse öp başına koy, Isparta, Ankara gazi, Erzincan, uşak'ta ki uçak teknolojisi bölümlerinin neredeyse hepsi ya dağda ya da çölün ortasında.

Hocam tek bir otobüs geçiyormuş fakültenin olduğu yerden. O da 1.5 saatte bir geçiyormuş. Orada okuyan insanların yorumlarına baktım hepsi ulaşımdan şikayetçiydi. Ayrıca esogü uçak teknolojisi bölümü shgm tarafından tanınan bir üniversite değil. Sanırım bu sıkıntı çıkarıyormuş ileride. Yazmama sebeplerim bunlar.

Eskişehir'in imkanlarını az çok duydum eğer uçak teknolojisi okumak gibi bir amacın varsa Eskişehir'in imkanlarını dediğim gibi öp başına koy.

Eskişehir'in imkanlarını az çok duydum eğer uçak teknolojisi okumak gibi bir amacın varsa Eskişehir'in imkanlarını dediğim gibi öp başına koy.
Aslında Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde Havacılık Yönetimi okumak daha cazip geliyor hocam.

Son düzenleme:
Aslında Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde Havacılık Yönetimi okumak daha cazibeli geliyor hocam.
Maaş konusunda çok bir beklentin yoksa okunabilir daha rahat okunur hatta. Modül olsun cv olsun bomboş bir üniversite hayatı geçirsen bile akademik anlamda herhangi bir yerde 50-60k ile bir işe girersin.

Ben ebyü'ye gitmeye karar verdim, gerek mezunlarıyla gerek aktif okuyanlarla konuştum herkes imkanlardan memnun. Şehir olarak da bana uygun bir yer denebilir açıkçası, kampüste oradaki oturacağım eve oldukça yakın, haritada 10dk arabayla toplu taşıma sorun olmaz gibi.
Normal şartlarda Kapadokya Üniversitesi tutabilir gibi sıralamama fakat içime sinmeyen şeyler vardı hem orada eve çıkamayacaktım hem hazırlık olması(biliyorum hazırlık mesleğe girmekte etkili olacak fakat benim en önceliğim DGS ile mühendislik okumak o yüzden hazırlıksız okumak daha mantıklı diye düşündüm).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…