Uçak teknolojisi vs Sivil hava ulaştırma ışletme

kanty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Uçak teknoljisi / gazi üniversite. De.
Sivil hava ulaştırma ışt. Akdeniz üniversite. De.

Okuyan abim/ablam veya araştıran kardeşlerim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne konuda yardım istiyorsun?

Onun kararını sen verebilirsin dostum ben veremem ki.
Bölümler hakkında bilgi istiyorsan 2 side havacılıkla ilgili olarak, biri işletmeciliği diğeri ise imalat, bakım-onarım, proje, planlama, makine resim, kompozit imalatı ve bakımı ve konstrüksiyonla ilgili.

Öncelikle kendine şunu sormalısın havacılığı seviyor muyum? Havacılık sektöründe ilerlemek istiyorum ilgi alanım uçaklar onların yönetilmesi vs. Gelecek vaat eden meslekler arasına girer her bir bölümü fakat kendini bu alanda geliştirmeye devam edersen.

Şehir değiştirmekten ziyade sen bu bölümü okumak istiyor musun istemiyor musun ona karar vermelisin bence.

Hacım çocukluğumdan beri havalimanları ve uçaklar hep ilgimi çekti hele havalimanları.
İşletmeciliğini yazmayı düşünüyorum. Sadece Ege ve Akdeniz ünileri arasında kaldım.

Uçak teknoljisi / gazi üniversite. De.
Sivil hava ulaştırma ışt. Akdeniz üniversite. De.

Okuyan abim/ablam veya araştıran kardeşlerim yardımcı olursanız sevinirim.

Uçak bölümlerinin onu hep açık. Hangisine gitmişsin pek fark etmez o yuzden bence.

Bu arada bende Eskişehirliyim, ayrıca Uçak motor bakım/onarım mezunuyum. Madem ilgilisin havacılıkla o halde senin sorunu şu şekilde cevaplayabiliriz, Akdeniz üniversitesi sayılı güzel üniversitelerden biri ayrıca Antalyayı Eskişehire tercih ederim.

Hacım sivil hava ulaşt. Akdeniz üniversitesin'de sosyal bilimler fakültesindeymiş. Ege'de havacılık fakültesinde bir şey belli ediyor mu bu farklılık? Bilgin var mı?

Hacım sivil hava ulaşt. Akdeniz üniversitesin'de sosyal bilimler fakültesindeymiş. Ege'de havacılık fakültesinde bir şey belli ediyor mu bu farklılık? Bilgin var mı?
Hmmm.. Sosyal bilimler maalesef kampüs dışında. Araları pek uzak değil, konumu da oldukça güzel yerde fakat dediğim gibi kampüs dışında. Ege konusunda bilgim yok maalesef.

Hmmm. Sosyal bilimler maalesef kampüs dışında. Araları pek uzak değil, konumu da oldukça güzel yerde fakat dediğim gibi kampüs dışında. Ege konusunda bilgim yok maalesef.

Teşekkür ederim. Peki sosyal bilimler veya havacılık'ta olmasının eğitim konusundan farkı var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…