Çözüldü Uçaklarda powerbank taşımak yasak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hank Anderson

Hectopat
Sanki öyle bir şey duymuştum, uçaklarda powerbank kullanmak yasaklandı mı? Yakın zamanda Pegasus ile yurt dışına çıkma ihtimalim var, bu sebeple soruyorum.

Son düzenleme:
Kullandığınız şirketin kurallarına göre yasak olabiliyor ve dikkatlice okumanız gerekiyor. Daha iki gün önceki uçuşumda Hong Kong’dan İstanbul’a Indigo ile giderken powerbank kullandım. Uçak kalkarken veya inerken kullanmadığınız ve check-inde uçağın altına göndermediğiniz sürece sorun etmiyorlar ama kullandığınız şirkete göre değişebilir ve kontrol etmeniz gerekli.

Son düzenleme:
Kullandığınız şirketin kurallarına göre yasak olabiliyor ve dikkatlice okumanız gerekiyor. Daha iki gün önceki uçuşumda Hong Kong’dan İstanbul’a Indigo ile giderken powerbank kullandım. Uçak kalkarken veya inerken kullanmadığınız ve check-inde uçağın altına göndermediğiniz sürece sorun etmiyorlar ama kullandığınız şirkete göre değişebilir ve kontrol etmeniz gerekli.
Hong Kong’ta Çin yasaları geçerli mi çünkü Çin için ek olarak CCC sertifikası gerekiyor ve o sertifika olmayan powerbankleri uçağa almıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı