Uçakları Yakından Görmek İstiyorum

Peki kokpite nasıl girebiliriz ? Akrabamız pilot ise girmek istesem zor durumda mı bırakmış olurum ?

Peki kokpite nasıl girebiliriz ? Akrabamız pilot ise girmek istesem zor durumda mı bırakmış olurum ?
Aslında girebilirsin akraban pilot ise fakat biraz zor durumda kalabilir sanırım. Sonuçta adamın yetiştirmesi gereken bir uçuş programı var girip 30 saniye bakıp çıkarabilirler belki bir sor istersen.

Atatürk Havalimanı yanındaki Flyinn AVM'ye gidip balkonuna çıkarsan kalkış ve iniş yapan uçakları izleyebilirsin, resim çekebilirsin. Artık eskisi kadar çok uçak yok ama kargo ve özel jet uçaklarını görebilirsin ara ara. Aşağıdaki resimler kadar yaklaşabilirsin uçaklara Havalimanı içine ve uçakların çalışma sahasına güvenlik açısından izin vermezler.

Benim de konudaki arkadaş gibi meraklarım vardı. Arkadaşımı aldım AHL kapanmadan burayı ziyaret ettim. Çok güzeldi Özel aracımız yoktu piste paralel, pist boyunca yürüdük

Benim de konudaki arkadaş gibi meraklarım vardı. Arkadaşımı aldım AHL kapanmadan burayı ziyaret ettim. Çok güzeldi Özel aracımız yoktu piste paralel, pist boyunca yürüdük
Dediğim AVM'ye gidin balkonuna çıkın, alın kahvelerinizi. Eskisi kadar çok uçak olmasa da mutlaka kalkış iniş oluyor izler, keyif yapabilirsiniz Ben aktif olduğu dönemde Aqua Florya ve Belediye sosyal tesislerinde az oturmadım izlemek için Benim için bir tutku belki saçma gelebilir ama hoşuma gidiyor işte

Gittiğimizde en az 1 saat ayakta konuşmadan durmuş olabiliriz Yoğun trafik vardı, konuşmaya vakit bulamadık izlemekten

11 - 12 Mayıs'ta Hava Harp Okulu'na gelseydin keşke, hem orada da Yeşilköy Havacılık Müzesi var. Eylül'de yapılacak olan Teknofest'i de unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…