JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 6 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Uçakta et tasiyabilir miyiz? Çok koymayacagiz. THY ile gideceğiz. Yasaksa bile iyi saklayabilir miyiz anlarlar mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2025
Merhaba arkadaşlar. Uçakta et tasiyabilir miyiz? Çok koymayacagiz. THY ile gideceğiz. Yasaksa bile iyi saklayabilir miyiz anlarlar mi?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.144 Makaleler 2 Çözümler 1.462 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #2 Taşıyabilirsiniz hocam. El valizi için de normal valiz için de sorun yok. Sızdırmaz ve kokusuz şekilde götürmeye dikkat edin yeter. Artı 0 Eksi
Taşıyabilirsiniz hocam. El valizi için de normal valiz için de sorun yok. Sızdırmaz ve kokusuz şekilde götürmeye dikkat edin yeter.
KS KS JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 6 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Taşıyabilirsiniz hocam. El valizi için de normal valiz için de sorun yok. Sızdırmaz ve kokusuz şekilde götürmeye dikkat edin yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam kontrol ediyorlar ya mesela bugün valizde sulugun icinde su vardı onu bile döktürdüler. Xrayden görüyorlar bunda sıkıntı çıkmasın görürler mi? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Taşıyabilirsiniz hocam. El valizi için de normal valiz için de sorun yok. Sızdırmaz ve kokusuz şekilde götürmeye dikkat edin yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam kontrol ediyorlar ya mesela bugün valizde sulugun icinde su vardı onu bile döktürdüler. Xrayden görüyorlar bunda sıkıntı çıkmasın görürler mi?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.144 Makaleler 2 Çözümler 1.462 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #4 JrWhite dedi: Hocam kontrol ediyorlar ya mesela bugün valizde sulugun icinde su vardı onu bile döktürdüler. Xrayden görüyorlar bunda sıkıntı çıkmasın görürler mi? Genişletmek için tıkla... Görürler zaten, sorun olmaz çünkü yasak değil. Sıvılarda durum tamamen farklı. Artı 0 Eksi
JrWhite dedi: Hocam kontrol ediyorlar ya mesela bugün valizde sulugun icinde su vardı onu bile döktürdüler. Xrayden görüyorlar bunda sıkıntı çıkmasın görürler mi? Genişletmek için tıkla... Görürler zaten, sorun olmaz çünkü yasak değil. Sıvılarda durum tamamen farklı.
KS KS JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 6 Haziran 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Görürler zaten, sorun olmaz çünkü yasak değil. Sıvılarda durum tamamen farklı. Genişletmek için tıkla... O zaman el valizine koyuyoruz. Zaten bizim uçuş 45 dk sürüyor. İnşallah sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Görürler zaten, sorun olmaz çünkü yasak değil. Sıvılarda durum tamamen farklı. Genişletmek için tıkla... O zaman el valizine koyuyoruz. Zaten bizim uçuş 45 dk sürüyor. İnşallah sorun olmaz.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.144 Makaleler 2 Çözümler 1.462 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #6 Sorun oldu mu hocam? Başka konuya bakıyordum altta benzer konularda gördüm de doğrulayayım dedim. @JrWhite Artı 0 Eksi
Sorun oldu mu hocam? Başka konuya bakıyordum altta benzer konularda gördüm de doğrulayayım dedim. @JrWhite
KS KS JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 12 Temmuz 2025 #7 Mustafa.Kaan dedi: Sorun oldu mu hocam? Başka konuya bakıyordum altta benzer konularda gördüm de doğrulayayım dedim. @JrWhite Genişletmek için tıkla... Denemedik hocam o yüzden bilmiyorum maalesef Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Sorun oldu mu hocam? Başka konuya bakıyordum altta benzer konularda gördüm de doğrulayayım dedim. @JrWhite Genişletmek için tıkla... Denemedik hocam o yüzden bilmiyorum maalesef