TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.660 Çözümler 4 22 Aralık 2024 #11 ArtYoM0 dedi: Tek götüremediğim şey koltuğum olacak onu da yeni almıştım. Genişletmek için tıkla... İade edip oraya gittiğinizde tekrar alabilirsiniz.
ArtYoM0 dedi: Tek götüremediğim şey koltuğum olacak onu da yeni almıştım. Genişletmek için tıkla... İade edip oraya gittiğinizde tekrar alabilirsiniz.
Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.128 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #12 ArtYoM0 dedi: Kasayı sarıp bagaja vereceğim ekstra bagajda alacağım ekran kartına güvenemedim onu el çantasında yanıma alacağım. Tek götüremediğim şey koltuğum olacak onu da yeni almıştım Genişletmek için tıkla... Orada 2 gün pompacıda çalışıp alabilirsiniz üzülmeyin.
ArtYoM0 dedi: Kasayı sarıp bagaja vereceğim ekstra bagajda alacağım ekran kartına güvenemedim onu el çantasında yanıma alacağım. Tek götüremediğim şey koltuğum olacak onu da yeni almıştım Genişletmek için tıkla... Orada 2 gün pompacıda çalışıp alabilirsiniz üzülmeyin.