Uçakta PC taşınır mı?

Laurenn1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, AJet ile yarın uçuşum var. Bagaj ve el bagajım var fakat fazla yerim yok. Bilgisayar parçalarımı almam gerek. Normal izin verilen 4 kiloluk el çantasına parçaları koyup parçaları taşıyabiliyor muyum? Almam gerekenler anakart CPU GPU RAM SSD ve HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anti statik torbalar ve parçaları baloncuklu paketlere koyarsan olabilir firmanın yasaklı maddeler listesinde yok bu parçalar kabul etmezlerse hakkını savun :)

Arkadaşlar selam, AJet ile yarın uçuşum var. Bagaj ve el bagajım var fakat fazla yerim yok. Bilgisayar parçalarımı almam gerek. Normal izin verilen 4 kiloluk el çantasına parçaları koyup parçaları taşıyabiliyor muyum? Almam gerekenler anakart CPU GPU RAM SSD ve HDD.

Hocam şahsen ben Anadolu Jett'e uçarken taşımıştım sorun da yaşamadım.

Hocam şahsen ben Anadolu Jett'e uçarken taşımıştım sorun da yaşamadım.

Bagajda değil de direkt çantada sorun olur mu ki.

Anti statik torbalar ve parçaları baloncuklu paketlere koyarsan olabilir firmanın yasaklı maddeler listesinde yok bu parçalar kabul etmezlerse hakkını savun :)

Yok hocam direkt oldugu gibi çantaya koyacağım zaten boynumda asılı olacağı için zarar geleceğini düşünmüyorum çanta dediğim küçük el çantası anakart ve ekran kartını bagaja atsam HDD SSD CPU ve RAM'ler sorun yaratır mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı