Uçakta Yanıma 2 Parça Eşya Alabilir miyim?

Daha fazla  
Belirtilen değer 8kg sanırım, o kadar ağır olmaz ama yer sorunundan dolayı iki sırt çantası olacak. Birini bagaja vermek zorunda mıyım? Bilgisayar olan çantayı kucağımda götüremez miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Alabilirsiniz. Kabin bagajını 1 parça olarak ayarladıktan sonra 1 parça da omuz çantası alabilirsiniz. 4 defa yurt dışı uçtum öyle. Toplamda 8 kiloya bakıyorlar ama çoğu zaman.
Özellikle Almanya'ya uçarken bilgisayar çantam, kameram, sırt çantam vardı. 3 çantayla girdim kabine.

2 sırt çantası yapmak yerine 1 el çantası + sırt çantası kombinasyonunu tercih etmen daha iyi olabilir. El çantasını tartıp kabin için boarding etiketi yapıştırıyorlar fakat el çantasının yanında laptop çantasına ya da sırt çantasına ekstra bir şey söylendiğine denk gelmedim. Tabi bu durum oradaki çalışanın inisiyatifinde olan bir şey, o yüzden kesin konuşmamak daha iyi olur.

Maalesef çanta el çantası değil, klasik notebook çantası yoktu hem sığacak hem koruyacak. O yüzden sırt çantası gibi ama çok ince bir çanta aldım. İlk olarak omuz çantası derken tek kollu çanta mı, sizce benim ince notebook çantam sıkıntı çıkarır mı? @340070007 Bahsettiğiniz görevli bilet kontrolü sırasında bagajları alma vs işleri yapan görevli değil mi, kabin görevlisi değil? @Attack Troll Bir de Anadolujet ile gideceğim bilmiyorum bu firma ile deneyimi olan oldu mu.

2 sırt çantası da götürebilirsiniz çok büyük değilse. 2 sırt çantası ile hatta 1 adet de poşetle girdiğimde bir şey söylenmemişti.
Bagaj görevlisine tarttırın, bir şey söylemenize gerek kalmadan ikisine de yapıştıracaktır el bagajı etiketini.

Anadolujet görevlisine sordum kabin bagajından sayılmıyor alabilirsiniz dedi. Ama ben yine de uçağa valiz ve bilgisayarla girdim. Konu açıklığa kavuşmuş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…