Uçlu kalem merakı

Ryzen5600

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda uçlu (versatil) kalemler hakkında bir merak geliştirdim ve bu gitgide büyüyor. Şu anda Pentel markasını araştırıyorum ve beğeniyorum ve Tombow’u da beğeniyorum. Sizden ricam yeni bir koleksiyonerim ve kalemleri daha çok yazı yazmak için kullanmayı seviyorum, teknik çizim ile pek uğraşmıyorum. Bana kalemler hakkında bilgi verebilir misiniz, koleksiyonda olmazsa olmaz parçalar, hangi Pentel ürünlerini almalıyım ve hangi kalemleri ve markaları almalıyım? Çok teşekkür ederim...

Scricss markasına bakmanızı tavsiye ederim, 2 yıldır kullanıyorum ve ürünleri gayet sağlam hemde ömür boyu garanti veriyorlar. Graph-x modeli tamamen metal ve biraz ağırken, Graph-x modelinin ucu metalken gövde kısmı plastik o yüzden daha hafif oluyor.

Son zamanlarda uçlu (versatil) kalemler hakkında bir merak geliştirdim ve bu gitgide büyüyor. Şu anda pentel markasını araştırıyorum ve beğeniyorum ve Tombow'u da beğeniyorum. Sizden ricam yeni bir koleksiyonerim ve kalemleri daha çok yazı yazmak için kullanmayı seviyorum, teknik çizim ile pek uğraşmıyorum. Bana kalemler hakkında bilgi verebilir misiniz, koleksiyonda olmazsa olmaz parçalar, hangi pentel ürünlerini almalıyım ve hangi kalemleri ve markaları almalıyım? Çok teşekkür ederim...

Versatil ne demek hocam?

Scricss markasına bakmanızı tavsiye ederim, 2 yıldır kullanıyorum ve ürünleri gayet sağlam hemde ömür boyu garanti veriyorlar. Graph-x modeli tamamen metal ve biraz ağırken, Graph-x modelinin ucu metalken gövde kısmı plastik o yüzden daha hafif oluyor.
Berbat bir marka kullandigim en ucuz marka olabilir. Şahsen ben Pentel ve Rotring seven biriyim. Ozellikle Pentel ömürlük ürünler yapıyor. Aktif olarak Graphgear 1000 kullaniyorum.

Son zamanlarda uçlu (versatil) kalemler hakkında bir merak geliştirdim ve bu gitgide büyüyor. Şu anda Pentel markasını araştırıyorum ve beğeniyorum ve Tombow’u da beğeniyorum. Sizden ricam yeni bir koleksiyonerim ve kalemleri daha çok yazı yazmak için kullanmayı seviyorum, teknik çizim ile pek uğraşmıyorum. Bana kalemler hakkında bilgi verebilir misiniz, koleksiyonda olmazsa olmaz parçalar, hangi Pentel ürünlerini almalıyım ve hangi kalemleri ve markaları almalıyım? Çok teşekkür ederim...
Kuru Toga kalemler hoşuna gidebilir o zaman, normal uçlu kalemlerde ucun hep bir yanı ile yazdıkça ucun bir tarafı kullanılıyor, diğer tarafı sivriliyor. Yön değiştirince yazı incelip kalınlaşıyor ya da uç kırılınca daha da kötü oluyor tekrar biraz yazıp yine ucu biraz düzeltinceye kadar. Bu Kuru Toga kalemler ucu arkadan bastırıp çıkardıkça içerde döndürerek çıkartıyor ve ucun eşit aşınmasını sağlıyor. Bu sayede stabil bir yazma deneyimi sağlıyor. Bende hiç kullanmadım, elimdeki kalemler bozulursa bir ara alıp deneyeceğim dendiği kadar var mıymış diye.

Güzel birşey arıyorsun ve bütçe önemli değilse
fiyat performans istiyorsan
yada

Uçlu kalem bildiğimiz ucuna 0.7 uç takıp kullandığımız değil mi? Alsanıza 100 liralık 3000 neymiş zamanında 10 liraya alırdık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı