Uçlu kalem önerisi

Faber Castell gayet güzel bence.https://www.hepsiburada.com/faber-castell-grip-1347-07mm-versatil-yeil-p-OFISFAB1347-Y?magaza=GEN%c3%87AY+OF%c4%b0S+KIRTAS%c4%b0YE&url_src=and-product-detail
2 defa Grip kullandım sorunlu kalem. Her zaman plastik parmak desteğinin olduğu kısım normal kalemin gövdesini çatlatıyordu.

Bu kalem çok kaliteli ve güzel. İçi Full metal. Bir de mat olmayanı var içi plastik çok daha ucuz dikkat edin.(siteyi bilmiyorum ilk bunu buldum)
Rotring almayın Grip'i bir müddet sonra parçalanıyor.

@Shahdee metal tutamaçlar bir süre sonra acıtır. Attığım fotoğraftaki bütün kalemlere sahibim, en rahat kullanıma sahip olanı 120 A3Dx'tir. Ayrıca Pentel'in en rahat kalemi. Eki Görüntüle 1645129
Attığım linkteki kalemin tutamacı metal değil. Kalemi inceleyin, haklı olduğumu göreceksiniz.

@Shahdee 2 arkadaşım kullanıyor ben de deneyimledim. Yapısı metal silikon çıkıntıları var, evet Graphgear 500'e göre daha rahat ama yine de A3Dx kadar değil. Rahatlık istiyorsa Uni Alpha Gel alabilir. İlla güzel olsun istiyorsa A3Dx, attığınız modeller kadar pahalı da değil.

Kırtasiyeye git beğendiğini al hocam. Kaleme profesyonel amaçlı almıyorsan fazla para verilmez. Ya çalınıyor ya bozuluyor. Ben 5-10 liraya aldığım kalemi 3 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. Bir kere bire bozulmadı. Diğer Rotring-faber vs pahalı ve kaliteli kalemler alan arkadaşların kalemleri ise ya bozuluyor ya kırılıyor.

Hocam, n'apıyorsunuz ya? Bir kırtasiyeye gidip beğendiğiniz bir uçlu kalemi alın, neden burada konu açıyorsunuz?

Her kırtasiyede olmayan kalemleri genelde internette bulmak daha kolay oluyor.

Hocam, teknik çizim ve mimari açıdan kullanılacak kalem olarak ne önerirsiniz?

Hocam, teknik çizim ve mimari açıdan kullanılacak kalem olarak ne önerirsiniz?
Teknik çizim dersim var Graphgear 500 kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım gayet de rahat kullanımı. Uzun süreler çizmedim tabi de yine de rahatsız etmez.

Bir ara ucu yamulmuştu, sorun yaşayan çok duydum, elime kargaburnu alıp düzelttim şu an sorunsuz çalışıyor.

Onun yanında bir de A3Dx önerebilirim ama teknik çizim yaparken o kadar rahat edemeyebilirsiniz. Eskiz yaparken rahat oluyor. Graphgear 500 tavsiye ederim, eskiz yapması da gayet keyifli.

Sadece yazı yazarken eksikliğini hissedersiniz.

Çok fazla yazı yazan birisi değilim. Yazacaksam da tablet ya da telefon kullanıyorum. Rastgele bir kırtasiyeden my IQ aldım. Biraz hoşuma gitti. Deneyip bakacağım. Beğenmezsem graphgear 500 bakabilirim teşekkür ederim. Fiyatı biraz tuzlu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…