Uçlu kalem önerisi

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhabalar, 0.7 kullanıyorum. Faber-Castel'den kalın bir kalemim var üçgenimsi fakat o büyük geliyor elime biraz ve ben yazı yazarken elimi sıkıyorum ve elim ağrıyor. Rotring veya daha fiyyat performans uçlu kalem önerir misiniz? Bütçem çok yok fakat bir kaleme 60-70den fazla vermek istemem. (Bir de içi hızlı bozulmazsa sevinirim, yere düşünce rayları falan kaymasın, Rotring Tikky gibi.)

Pensan iq plus. 90 tl gibi bir fiyatı var ama gerçekten çok memnun olarak kullandığım bir kalem. 3 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir bozulma olmadı.

0.7 kullanmak istiyorum, 0.7 hali 168 lira. Bütçemi aşıyor maalesef.

Pensan iq plus. 90 tl gibi bir fiyatı var ama gerçekten çok memnun olarak kullandığım bir kalem. 3 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir bozulma olmadı.
Pensan markasını ilk kez görüyorum. Trendyolda bu modelini gördüm yorumları gayet iyi, kalem tutma yeride güzel gözüküyor. https://www.trendyol.com/pensan/iq-...1008/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=366025

bunun gibi zarif bir şey

mi bakıyorsunuz yoksa bu tarz rahat bir kalem mi

Hayır hocam öyle tarz bir şey aramıyorum, kullandığım faber-castel kalem çok güzel gözüküyor fakat rahatsız ediyor. Yani ben o kalemi tuttuğumuz yerin yumuşak ve 30-40dk yazı yazdınca rahatsız etmemesi önemli ve 0.7 olması. Yani hep 1 kalemle yazıyorum ve rahatsız edince başka kaleme geçmek istiyorum.

O zaman serve Deep alın geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…