Uçlu kalem önerisi

Ben rapid pro aldım 0,7 ve 0,5. 0,5'i büyük ihtimalle yeğenime hediye edeceğim

Hocam metal demişsiniz ama ben yinede memnun olduğum bi kalemi önereyim yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum hala bir problemi olmadı aynı kalemden babamda da var onun ne kadar süredir kullandığını bile bilmiyorum baya bi eski. Hem tüy gibi hafif kalem çok rahat hissettiriyo. Aynı kalemin 0.7 si de var hangisini tercih ederseniz.

Scrikss Office pros aldım, 3 aydır aktif olarak kullanıyorum. Boya atması falan yaşamadım. İlk aldığım zamanlarda kalem basmadı, Amazon'dan aldığım için değişim talep ettim değiştirdiler hızlıca. Kalemi çok kez düşürdüm ama bir sorun yok şu anlık. Düzenleme: Ben aldığımda kalem 300 TL civarındaydı, kupon ile 215 TL'ye gelmiş.

Ben bundan da almayı düşünüyorum açıkçası

Hocam 1 kalem aldım grip 1347 ve Rotring Rapid. İkisi de kırıldı grip 1347 ortadan kırılıverdi. Rotring Rapid ise üstüne yanlışlıkla kolumu koyduğum için kırıldı. Açıkçası ikside hoşuma gitmedi Rotring'e uç koyuyom tıkanıyor. Uç gelmiyor, fabaer castell in uç kısmı saçma sapan şekilde içeri gidiyor vs. vs. İkisinin de malzeme kalitesi iyi değil.

rapid pro 07 aldım ayrıca farklı model ve markalardada aldım ama çok fazla kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…