Uçlu Kalem önerisi

Radeon leno

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi üniversite sınavı ve sonrası için uçlu kalem bakıyordum. Rotring 500 dediler aldım, ben daha önce hep plastik kalem kullandığım için bu fena ağır geldi, ucu metal çünkü. Şimdi bunun yerine hafif, eli yormayan, 300 altı ne önerirsiniz? Plastik olabilir ama öyle aşırı dandik olmayan model. Çoğu kişi Tombow Mono Graph diyor.

Mono graph sapı kırılıyor kuru toga sağlam.

FaberCastel in grip serisi çok güzel. 4 yıldır kullanıyorum sadece yazılar silindi kalemdeki o kadar. 0.5 almanı tavsiye ederim.

FaberCastel in grip serisi çok güzel. 4 yıldır kullanıyorum sadece yazılar silindi kalemdeki o kadar. 0.5 almanı tavsiye ederim.
Tutulan yer ve kasa arası çatlıyor, 2011 modeli tutulan yerlerdeki noktalar içe göçüyor ve ucu tutan mekanizma gevşiyor sürekli içe göçüyor.

Tutulan yer ve kasa arası çatlıyor, 2011 modeli tutulan yerlerdeki noktalar içe göçüyor ve ucu tutan mekanizma gevşiyor sürekli içe göçüyor.
Hocam bende öyle bir sorun yok dediğim gibi yıllardır kullanıyorum. Ve kalem de çok hafif.

Hocam bende öyle bir sorun yok dediğim gibi yıllardır kullanıyorum. Ve kalem de çok hafif.

Grip 1347 çatlama için geçerli. Toplam 6,7 defa almışımdır hepsinde oldu.

Monograph almam diyorsanız Rotring Rapid. Ben Monograph tek geçerim orası ayrı.
Bende öyle düşünüyorum ama internetten alacağım için ağırlık olarak nasıl olduğunu kestiremiyorum, çok hafif olması benim için bir sorun yaratmıyor ama ağırlık orta seviye olsa bile elim çok çabuk yoruluyor. Bu yüzden genellikle tamamı plastik dandik kalem kullanıyorum

Hafif olsun derseniz Bic Atlantis de güzeldir ancak çok dayanıklı olduğunu söyleyemem. Kasa olarak sağlam ama sert düşünce iç akşam infilak edebiliyor.

Eğer çok düşürmiyorsanız mono graph alın 2 yıldır kullanıyorum müthiş kalem terliyorsanız sıkıntı çıkarabilir gripi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…