Uçmak mümkün mü?

mobius

Hectopat
Burada uçakla vb. uçmadan kastetmiyorum, maglev teknolojisini kullanarak uçan bir ayakkabı yapabilir miyiz?

Adını verdiğin teknolojiyi ilk kez duyuyorum ama bence teknoloji ile çoğu şeyin üstesinden gelinebilir. He kullanımı pratik olur mu tartışılır?

@tristessehivernale?

Kısaca anlatayım, mıknatıslar birbirini belirli bir durumda itiyor ya, böyle havada kalmak ve bu şeyi insan üzerinde denemekten bahsediyorum.

Peki nasıl hareket edeceksin? Zeminde sürekli mıknatıs olmalı.

Çin'in hızlı trenlerindeki temel prensip.

Böyle teknolojiler var, belki bir şekilde yapabiliriz, hareket etmeyide yanlara birbirini iten ve çeken parçalar koyabilirsek olabilir.

Sizin dediğiniz önündeki mıknatısla kendi kendini ilerleten araba fikri gibi. Mıknatıslar sabit yüzeyler üzerinde belirli bir rotasyonda kullanabileceğiniz materyaller.

Evet, hem bu şekilde araç kullanımı azalabilir, çünkü bu proje genişletilirse kara sürtünmesinden kurtulabileceğimiz için sadece hava sürtünmesiyle karşı karşıya kalırız, ve çok daha fazla hızlanabiliriz.

Böyle teknolojiler var, belki bir şekilde yapabiliriz, hareket etmeyide yanlara birbirini iten ve çeken parçalar koyabilirsek olabilir.
Gereksiz ve saçma olur.
Hocam o temel prensibi bende biliyorum. O teknoloji de temelde raylar mıknatıs olarak itiyor treni . Fakat arkadaş ayakkabı gibi birşeyden bahsetmiş. Ayakkabıyı sürekli itmek için zeminin tamamen mıknatıs olması lazım.

Hayır, böyle teknolojiler var.

Zaten bir yaptığımız sağlıklı hareket var onu da biz değil mıknatıslar yapsın 150 kilo panzer gibi dolanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…