Sizin dediğiniz önündeki mıknatısla kendi kendini ilerleten araba fikri gibi. Mıknatıslar sabit yüzeyler üzerinde belirli bir rotasyonda kullanabileceğiniz materyaller.
Sizin dediğiniz önündeki mıknatısla kendi kendini ilerleten araba fikri gibi. Mıknatıslar sabit yüzeyler üzerinde belirli bir rotasyonda kullanabileceğiniz materyaller. Eki Görüntüle 2016152
Evet, hem bu şekilde araç kullanımı azalabilir, çünkü bu proje genişletilirse kara sürtünmesinden kurtulabileceğimiz için sadece hava sürtünmesiyle karşı karşıya kalırız, ve çok daha fazla hızlanabiliriz.
Sizin dediğiniz önündeki mıknatısla kendi kendini ilerleten araba fikri gibi. Mıknatıslar sabit yüzeyler üzerinde belirli bir rotasyonda kullanabileceğiniz materyaller. Eki Görüntüle 2016152
Hocam o temel prensibi bende biliyorum. O teknoloji de temelde raylar mıknatıs olarak itiyor treni . Fakat arkadaş ayakkabı gibi birşeyden bahsetmiş. Ayakkabıyı sürekli itmek için zeminin tamamen mıknatıs olması lazım.
Hocam o temel prensibi ben de biliyorum. O teknoloji de temelde raylar mıknatıs olarak itiyor treni. Fakat arkadaş ayakkabı gibi bir şeyden bahsetmiş. Ayakkabıyı sürekli itmek için zeminin tamamen mıknatıs olması lazım.