the_anonim Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Anakarttaki bir tane vidanın ucu iyice aşınmış. Ucu daire olmuş bildiğiniz. Anakarta da bir zarar vereceğim diye korkuyorum. Nasıl çıkarabilirim?
Anakarttaki bir tane vidanın ucu iyice aşınmış. Ucu daire olmuş bildiğiniz. Anakarta da bir zarar vereceğim diye korkuyorum. Nasıl çıkarabilirim?
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.248 Makaleler 2 Çözümler 5 20 Kasım 2024 #2 Vidanın ucuna lehim at kabarsın biraz. Lehimi de metal yada kalın bir tel ile lehimle çevir açılır. Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.044 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 20 Kasım 2024 #3 the_anonim dedi: Anakarttaki bir tane vidanın ucu iyice aşınmış. Ucu daire olmuş bildiğiniz. Anakarta da bir zarar vereceğim diye korkuyorum. Nasıl çıkarabilirim? Genişletmek için tıkla... Havya ile ısıtıp, düz tornavida ile açmayı deneyebilirsin. Zaten sarı renkte montaj yuvası var küçük bir parça. Ya o parçadan kurtulur ya da o parçayla birlikte kasadan kurtulur. Artı 0 Eksi
the_anonim dedi: Anakarttaki bir tane vidanın ucu iyice aşınmış. Ucu daire olmuş bildiğiniz. Anakarta da bir zarar vereceğim diye korkuyorum. Nasıl çıkarabilirim? Genişletmek için tıkla... Havya ile ısıtıp, düz tornavida ile açmayı deneyebilirsin. Zaten sarı renkte montaj yuvası var küçük bir parça. Ya o parçadan kurtulur ya da o parçayla birlikte kasadan kurtulur.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #4 Basit yöntem. Komple gitmişse sanırım işe yaramaz ama denemek lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki başarısız olur ise ilk mesajda @ard50500 ün önerdiği havyalı yöntem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Basit yöntem. Komple gitmişse sanırım işe yaramaz ama denemek lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki başarısız olur ise ilk mesajda @ard50500 ün önerdiği havyalı yöntem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et