Uçuş oyunları için Flight stick önerisi

lidevdiyebirisi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Uçuş oyunları için Flight stick arıyorum. Bütçem 450 TL önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
70 TL çıkabilirseniz Logitech G Extreme tavsiye ederim. Logitech giriş seviye simülasyon işlerinde iyi, aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Merhaba arkadaşlar,
Uçuş oyunları için Flight stick arıyorum. Bütçem 450 TL önerilerinizi bekliyorum.
Biraz bütçe arttırabilirseniz bunu öneririm.

Neden hocam G29 giriş seviyesi değil mi? Türkiye çapında en çok tutulan direksiyon.
Evet hocam giriş seviyesi ve en uygun fiyatlı eli yüzü düzgün direksiyon seti olduğu için en çok tutulan ürün. Mesela bir tık fark ile T150 alınsa G29 dan çok daha iyi performans alınır.

Logitech bilinenin aksine giriş seviyesi simulasyon ürünlerinde hiç iyi değildir.
Bir bulgunuz var mı?
Evet hocam giriş seviyesi ve en uygun fiyatlı eli yüzü düzgün direksiyon seti olduğu için en çok tutulan ürün. Mesela bir tık fark ile T150 alınsa G29 dan çok daha iyi performans alınır.
Kusura bakmayın ama bu söyleyen ilk kişi sizsiniz.

Bir bulgunuz var mı?

Kusura bakmayın ama bu söyleyen ilk kişi sizsiniz.
Az biraz araştırma ile karşınıza çıkar. Karşınıza çıkmamış olabilir.
Bu arada kesinlikle alınmamalı demiyorum. Zevk için tabiki de alınabilir gayet de eğlendirir fakat bu işi ciddiye alanlar çoğunluk olarak Logitech ile başlamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…