Uçuş Simülasyon Önerisi

Utku Karaca

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben acaip derecede F-16 F-18 F35B gibi savaş jetlerinden çok hoşlanırım ve bana gerekende bunları kullanarak düşmanlara karşı savaşabileceğim simülasyon oyunları. (Battlefield gibi oyunlar önermeyin zaten oynuyorum :)) Ve Online olabilsinde gerçekten bir bilgisayar mühendisi olduğumda böyle bir oyun yapmak istiyorum :D Şu an tek istediğim bana böyle bir oyun önermeniz olacaktır :) Teşekkürler iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
FSX'de bütün bu uçaklar yok sadece F18 var ama internetten uçak eklentisi satın alabilirsin. Zaten sen savaşmak da istiyorsun FSX'de savaşmak bir yana uçak ateş edemiyor sadece uçuyorsun.

Strike Fighters 2 güzel oyun bence. İntetnete "Best combat flight simulators" diye aratırsan ilgili oyunları bulursun.

Savaş uçağı simülasyonu istiyorsan Falcon BMS 4.32'yi indirmelisin. Çünki Hava Harp Okulu pilot adaylarına eğitim verirken bu simülasyonu kullanıyor. Ve sadece savaş uçakları üzerine bir simülasyon Dogfhight modu gibi seçenekleri de var. Multiplayer var ama sadece IP ile yani Battlefield gibi odalara giriş yapmıyorsun IP ile bir odaya bağlanıyorsun bunu içinde bir filoya başvurman gerek. Ve son olarak bir joystick alman şart ben de Logitech Extreme 3D Pro var tavsiye ederim. Bütçen daha yüksekse Saitek X52 yi almanı öneririm.(Oyun ücretsiz)

@PashaCrew hocam instagram kullanmıyorum ne yazık ki hiç bir bilgimde yok o yazılımla ilgili :( eğer varsa bir Steam origin hesabı olmadı en azından Facebook :)
Edit: Sonradan fark ettim daha önceden kurmuşum sanırsam 4-5. sınıfta :) şu an size takip isteği yolladım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı