Uçuş simulasyonu önerisi

muhammet77w

Hectopat
Daha fazla  
Havacılığa olan bir ilgim var. Şimdilik mouse yoke ile idare etmeye çalışıyorum. Mouse yoke destekli ya da eklenti ile kullanılabilecek uçuş simulasyonu öneriniz var mı?

Flight Simulator'u kullandım zaten ama mouse yoke açıkçası pek iyi değildi ve ekran kartımı birazcık yordu :D X-Plane 11 çok güzeldi onuda denedim ama sürekli olarak B737 Kullanmak biraz sıktı açıkçası :/

Flight Simulator'u kullandım zaten ama mouse yoke açıkçası pek iyi değildi ve ekran kartımı birazcık yordu :D X-Plane 11 çok güzeldi onuda denedim ama sürekli olarak B737 Kullanmak biraz sıktı açıkçası :/
Başka uçaklar uçurun o zaman. Adam gibi ücretsiz uçak bulacağınız başka bir simülasyon yok. FlightGear var ama o da çok gerçekçi değil. Yine de fazla ve güzel uçak çeşitliliği var. Çok iyi olmasa da en azından XP 11'in kendi uçaklarından iyidir.

Gerçek bir havacılık deneyimi yaşamak istiyorsanız paraya kıyıp XP 11 için ToLiss 319-321 gibi kaliteli uçaklar alacaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı