Uçuşta Konsol Taşımak

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha önce Almanya Hannover'dan Istanbul Atatürk Havalimanına bozuk PS4 getirmiştim. Almanya'da yetkililer sırt çantamda Laptop ya da benzeri bir şey var mı diye sordular. Ben de PS4 var dedim ama bozuk olduğunu belirtmedim. Sadece X-Ray'den geçirdim ve uçağıma bindim. Türkiye'de Havalimanlarında görevliler laptopları çalıştırdıklarını duydum. Xbox gibi konsolları çalıştırmak takdir edersiniz ki sıkıntı Böyle bir durum yaşanır mı?

Sanmıyorum ama sen yinede bir araştır. Laptopları çalıitırdıkları doğru. Bari bir güç kablosu getirde en azından ışığının açıldığını görsünler.

Artislik yaparlarsa Sivil Havacılık'tan iyi mi biliyorsunuz dersiniz. Konsol taşımak serbest. Ha uçağa binmeden kontrol etmek isteyebilirler, en doğal hakları. Açıp gösterirsiniz. Çalıştırmak isterlerse o onların sorunu. Sizin değil.

Konsol taşımakta hiçbir sorun yok taşıyabilirsin. Laptoplar bomba düzeneğini gizlemek için kullanılabilir diye çalıştırılıyor daha çok. Ama konsolu anca şüpheli bir şey oluşursa çalıştırmanızı isteyebilirler. Fakat konsol taşımak yasak gibi saçma bir şey söyleme hakları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…