Ucuz 1 TB HDD önerisi

Olricc

Hectopat
Daha fazla  
Piyasada ki HDD'ler hep 2000 TL civarlarında satılıyor ancak 1 TB için çok fazla geliyor bana. Önerebileceğiniz en ucuz 1 TB HDD'ler nelerdir? Taşınabilir de olabilir, oyun oynamak için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için kullanacaksanız HDD almayın. Anakartınızda boş M.2 SSD slotu yok mu? Ayrıca bütçenizi söylerseniz M.2 yada SATA önerisi yapalım HDD yerine.

İlla HDD alacaksan Seagate Barracuda'dan uzak dur. Hatta denk gelirse WD Green de alma. WD Blue ve Toshiba P300 olabilir. Daha da önemlisi hangi modeli alırsan al bizzat tanımadığın küçük satıcılardan alma. E-ticaret sitelerinin bizzat kendileri veya esas amacı bilgisayar donanımı satmak olan bilindik büyük mağazalardan al. Aksi takdirde eskimiş ve performansı düşmüş diskleri sıfırlanmış diyerek(kimi zaman onu da demeden) satıyorlar.

Bana kalırsa oyun oynamak için giriş seviyesi bir SATA SSD daha iyi olur. HDD takılan her yere o da takılır ve çok daha performanslı olur. Fiyat farkı da pek kalmadı artık.

Oyun için kullanacaksanız HDD almayın. Anakartınızda boş M.2 SSD slotu yok mu? Ayrıca bütçenizi söylerseniz M.2 yada SATA önerisi yapalım HDD yerine.
sanırım 4 tane slot var ancak daha pahalı diye ssd ye bulaşmak istemiyordum. 1200 TL civarı bütçem var

Bende tam seagate düşünüyordum 1 TB olan versiyonu 1100 e satılıyor kendi satıcısı üzerinden. Dediğim gibi 1200-1300 e ne bulabilirsem alacağım.

Tamda bunu düşünüyordum hocam en uygunu bu gibi gözüküyor

@Olricc Hocam sakın HDD'ye bulaşmayın. 4 tane M.2 slotunuz varsa niye M.2 almıyorsunuz aşırı pahalı değiller. 500 GB yetmez mi? Yetmezse de 300 lira ekleyemez misiniz?

@Olricc Hocam sakın HDD'ye bulaşmayın. 4 tane M.2 slotunuz varsa niye M.2 almıyorsunuz aşırı pahalı değiller. 500 GB yetmez mi? Yetmezse de 300 lira ekleyemez misiniz?
Ben ssd ler çok daha pahalıdır diye bulaşmak istemiyordum. Bu oldukça mâkul geldi aslında. Bunun 1 TB lik versiyonundan alacağım en kısa zamanda hocam sağolasınız

Ben ssd ler çok daha pahalıdır diye bulaşmak istemiyordum. Bu oldukça mâkul geldi aslında. Bunun 1 TB lik versiyonundan alacağım en kısa zamanda hocam sağolasınız.
Mümkün olduğunca erken almanızı öneririm. Malum zamlar falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı