Ucuz 1 TB SSD Önerisi

4-6 Hafta sürüyor gelmesi stokta olmayan ürünlerin ve tamamen yalancılar asla bulaşılmasını önermem.

1 TB’lik bir SSD arıyorum, fiyat performans olarak en ucuzunu önerir misiniz?
Bunun dışında, profesyonel işleriniz için kullanmayacaksanız bunu öneririm, çok araştırdım, tek seferde 100GB dosya aktarımları ile felan uğraşmıyorsanız işinizi görecektir.

4-6 Hafta sürüyor gelmesi stokta olmayan ürünlerin ve tamamen yalancılar asla bulaşılmasını önermem.

Bunun dışında, profesyonel işleriniz için kullanmayacaksanız bunu öneririm, çok araştırdım, tek seferde 100GB dosya aktarımları ile felan uğraşmıyorsanız işinizi görecektir.
Siteye bakmamıştım, burası da olur: Adata XPG SX8200 Pro ASX8200PNP-1TT-C 1TB 3500/3000 MB/s PCIe Gen3x4 M.2 SSD Disk - incehesap.com

Bu ssdyi satın almıştım ve sıkıntısı şu, iki tarafta da header var bu yüzden de her laptopa uymuyor çünkü genelde laptoplar bir tarafı dümdüz olacak şekilde anakarta pozisyon koyuyor. Alıp iade etmiştim çünkü oturmuyordu alt tarafında da header olduğu için
Laptoplarda sıkıntı olabiliyor. Eski laptoplarda genelde M Sata SSD kullanıyorlar. Header'a yapacak birşey yok zaten o lazım olan birşey.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı