qaKaYagamiliggght
Hectopat
1 TB’lik bir SSD arıyorum, fiyat performans olarak en ucuzunu önerir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ssdyi satın almıştım ve sıkıntısı şu, iki tarafta da header var bu yüzden de her laptopa uymuyor çünkü genelde laptoplar bir tarafı dümdüz olacak şekilde anakarta pozisyon koyuyor. Alıp iade etmiştim çünkü oturmuyordu alt tarafında da header olduğu için
Sefa'nınki birinci tercih olsun, Türkiye'den bu alınabilir: ADATA XPG SX8200 Pro M.2 1 TB SSD SSD PCI Express 3.0 3D TLC NVMe ASX8200PNP-1TT-C - Nanokatalog1 TB’lik bir SSD arıyorum, fiyat performans olarak en ucuzunu önerir misiniz?
4-6 Hafta sürüyor gelmesi stokta olmayan ürünlerin ve tamamen yalancılar asla bulaşılmasını önermem.Sefa'nınki birinci tercih olsun, Türkiye'den bu alınabilir: ADATA XPG SX8200 Pro M.2 1 TB SSD SSD PCI Express 3.0 3D TLC NVMe ASX8200PNP-1TT-C - Nanokatalog
Bunun dışında, profesyonel işleriniz için kullanmayacaksanız bunu öneririm, çok araştırdım, tek seferde 100GB dosya aktarımları ile felan uğraşmıyorsanız işinizi görecektir.1 TB’lik bir SSD arıyorum, fiyat performans olarak en ucuzunu önerir misiniz?
Siteye bakmamıştım, burası da olur: Adata XPG SX8200 Pro ASX8200PNP-1TT-C 1TB 3500/3000 MB/s PCIe Gen3x4 M.2 SSD Disk - incehesap.com4-6 Hafta sürüyor gelmesi stokta olmayan ürünlerin ve tamamen yalancılar asla bulaşılmasını önermem.
Bunun dışında, profesyonel işleriniz için kullanmayacaksanız bunu öneririm, çok araştırdım, tek seferde 100GB dosya aktarımları ile felan uğraşmıyorsanız işinizi görecektir.
Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2 QLC SSD Fiyatı
Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2 QLC SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Laptoplarda sıkıntı olabiliyor. Eski laptoplarda genelde M Sata SSD kullanıyorlar. Header'a yapacak birşey yok zaten o lazım olan birşey.Bu ssdyi satın almıştım ve sıkıntısı şu, iki tarafta da header var bu yüzden de her laptopa uymuyor çünkü genelde laptoplar bir tarafı dümdüz olacak şekilde anakarta pozisyon koyuyor. Alıp iade etmiştim çünkü oturmuyordu alt tarafında da header olduğu için
Nanokatalog bedava olsa almam.Sefa'nınki birinci tercih olsun, Türkiye'den bu alınabilir: ADATA XPG SX8200 Pro M.2 1 TB SSD SSD PCI Express 3.0 3D TLC NVMe ASX8200PNP-1TT-C - Nanokatalog
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.