Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 10 Eylül 2020 #1 Adobe Premiere satın almayı düşünüyordum ama aylık 300 TL civarı bir ücret istiyor. Crack de kullanmak istemiyorum. Komik gelebilir ama yok mu 15-20 TL civarı alabileceğim bir site veya satıcı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020
Adobe Premiere satın almayı düşünüyordum ama aylık 300 TL civarı bir ücret istiyor. Crack de kullanmak istemiyorum. Komik gelebilir ama yok mu 15-20 TL civarı alabileceğim bir site veya satıcı?
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 10 Eylül 2020 #2 En fazla öğrenci paketini kullanırsın o da aylık 125₺ civarına denk geliyor. O dediğin fiyatlara bulman zor.
En fazla öğrenci paketini kullanırsın o da aylık 125₺ civarına denk geliyor. O dediğin fiyatlara bulman zor.
Hopeツ︎ Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 276 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Linux Mint Virginia 21.3 Xfce Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 16 Eylül 2020 #3 Creative Cloud fiyatlandırma ve üyelik planları | Adobe Creative Cloud Adobe Creative Cloud üyelik planlarını ve fiyatlarını inceleyin. Tüm masaüstü uygulamalarına, depolama alanına, dosya senkronizasyonu ve paylaÅım özelliklerine eriÅin. www.adobe.com
Creative Cloud fiyatlandırma ve üyelik planları | Adobe Creative Cloud Adobe Creative Cloud üyelik planlarını ve fiyatlarını inceleyin. Tüm masaüstü uygulamalarına, depolama alanına, dosya senkronizasyonu ve paylaÅım özelliklerine eriÅin. www.adobe.com