Boran66 Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Temmuz 2022 #1 Arduino benzeri ucuz Arduino IDE ile çalışacak bir kart arıyorum. Tavsiye verebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #2 Boran66 dedi: Arduino benzeri ucuz Arduino IDE ile çalışacak bir kart arıyorum. Tavsiye verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... UNO alabilirsiniz hocam.
Boran66 dedi: Arduino benzeri ucuz Arduino IDE ile çalışacak bir kart arıyorum. Tavsiye verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... UNO alabilirsiniz hocam.
ulpian Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 19 Temmuz 2022 #3 Tek kriter ucuz olması ve Arduino IDE ile çalışması ise ATtiny düşünebilirsiniz. Ama esas ne için kullanacağınız önemli... Örneğin ATtiny85 modül; Arduino ATtiny85 Geliştirme Kartı Satın Al 199,20 TL | F1Depo.com Arduino ATtiny85 Geliştirme Kartı en uygun fiyatla F1Depo.com'da.| Aynı gün stoktan hızlı kargo ve taksit seçenekleriyle şimdi sipariş ver! www.f1depo.com
Tek kriter ucuz olması ve Arduino IDE ile çalışması ise ATtiny düşünebilirsiniz. Ama esas ne için kullanacağınız önemli... Örneğin ATtiny85 modül; Arduino ATtiny85 Geliştirme Kartı Satın Al 199,20 TL | F1Depo.com Arduino ATtiny85 Geliştirme Kartı en uygun fiyatla F1Depo.com'da.| Aynı gün stoktan hızlı kargo ve taksit seçenekleriyle şimdi sipariş ver! www.f1depo.com
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 19 Temmuz 2022 #4 Boran66 dedi: Arduino benzeri ucuz Arduino IDE ile çalışacak bir kart arıyorum. Tavsiye verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Raspberry Pi Pico (Stokta varsa) veya NodeMCU daha uygun oluyordu Arduinolardan. Ama asıl önemli olan @ulpian 'ın dediği gibi kullanım amacı.
Boran66 dedi: Arduino benzeri ucuz Arduino IDE ile çalışacak bir kart arıyorum. Tavsiye verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Raspberry Pi Pico (Stokta varsa) veya NodeMCU daha uygun oluyordu Arduinolardan. Ama asıl önemli olan @ulpian 'ın dediği gibi kullanım amacı.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 19 Temmuz 2022 #5 Boran66 dedi: Arduino benzeri ucuz Arduino IDE ile çalışacak bir kart arıyorum. Tavsiye verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Arduino değil NodeMcu esp8266 ile de başlayabilirsiniz. Görece ucuz olur.
Boran66 dedi: Arduino benzeri ucuz Arduino IDE ile çalışacak bir kart arıyorum. Tavsiye verebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Arduino değil NodeMcu esp8266 ile de başlayabilirsiniz. Görece ucuz olur.
Boran66 Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Temmuz 2022 #6 Teşekkürler hepinize ulpian dedi: Tek kriter ucuz olması ve Arduino IDE ile çalışması ise ATtiny düşünebilirsiniz. Ama esas ne için kullanacağınız önemli... Örneğin ATtiny85 modül; Arduino ATtiny85 Geliştirme Kartı Satın Al 199,20 TL | F1Depo.com Arduino ATtiny85 Geliştirme Kartı en uygun fiyatla F1Depo.com'da.| Aynı gün stoktan hızlı kargo ve taksit seçenekleriyle şimdi sipariş ver! www.f1depo.com Genişletmek için tıkla... Bu daha iyi olur benim için teşekkürler OkyanusMaster dedi: Raspberry Pi Pico (Stokta varsa) veya NodeMCU daha uygun oluyordu Arduinolardan. Ama asıl önemli olan @ulpian 'ın dediği gibi kullanım amacı. Genişletmek için tıkla... Öğrenmek için
Teşekkürler hepinize ulpian dedi: Tek kriter ucuz olması ve Arduino IDE ile çalışması ise ATtiny düşünebilirsiniz. Ama esas ne için kullanacağınız önemli... Örneğin ATtiny85 modül; Arduino ATtiny85 Geliştirme Kartı Satın Al 199,20 TL | F1Depo.com Arduino ATtiny85 Geliştirme Kartı en uygun fiyatla F1Depo.com'da.| Aynı gün stoktan hızlı kargo ve taksit seçenekleriyle şimdi sipariş ver! www.f1depo.com Genişletmek için tıkla... Bu daha iyi olur benim için teşekkürler OkyanusMaster dedi: Raspberry Pi Pico (Stokta varsa) veya NodeMCU daha uygun oluyordu Arduinolardan. Ama asıl önemli olan @ulpian 'ın dediği gibi kullanım amacı. Genişletmek için tıkla... Öğrenmek için
ulpian Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 19 Temmuz 2022 #7 @Boran66 Yeni başlayıp öğrenmek için alacaksanız o zaman ATtiny almayın, UNO alın direkt. Çünkü Arduino UNO birçok açıdan yeni başlayanlara daha uygun. Örneğin programlaması daha kolay, internette örnek projeleri bol vs...
@Boran66 Yeni başlayıp öğrenmek için alacaksanız o zaman ATtiny almayın, UNO alın direkt. Çünkü Arduino UNO birçok açıdan yeni başlayanlara daha uygun. Örneğin programlaması daha kolay, internette örnek projeleri bol vs...