Ucuz Bluetooth adaptörü pişman eder mi?

x4r

Kilopat
AirPods'u masaüstü bilgisayarda kullanmak için Bluetooth adaptörü alacağım. Bu ikisi arasında ne fark var, ucuz olan pişman eder mi?

Edebilir. Bağlantı problemi çok yaşarsın gibi. İdarelik alınabilir.

Bence eder. Bende Ugreen var çok memnunum. Bazen duvarın arkasına geçince bile bağlantı problemi yaşıyorum.

İfadeler: x4r
Yeni aldım. Gerçekten iyi çalışıyor. Öneririm.

En çok önerilenlerden biri de budur.

Dandik ve markasızlar yerine Tp Link bakarsanız daha mantıklı olur.
5.0 olması daha mantıklı olur.

Selam benim laptopun Bluetooth sürümüne baktım bayağı eski bir adaptör alsam kulaklık ses performansında farklılık olur mu?

Selam benim laptopun Bluetooth sürümüne baktım bayağı eski bir adaptör alsam kulaklık ses performansında farklılık olur mu?
Mevcut cihazınızında bluetooth'da sorun yaşıyorsanız dongle üzerinden bağlandığınızda bir sorun olmaz. Ancak ses kalitesinin çok fark edeceğini düşünmüyorum.

Mevcut cihazınızında Bluetooth'da sorun yaşıyorsanız dongle üzerinden bağlandığınızda bir sorun olmaz. Ancak ses kalitesinin çok fark edeceğini düşünmüyorum.

Çok teşekkür ederim bağlanma ya da ses gecikmesi gibi sorunlar yaşamıyorum laptop ses ayarlarından kendime en uygun olan ayarı da (ses az geliyordu) yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…