Ucuz Bluetooth kulaklık satın almayın!

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
Bu resimde görmüş olduğunuz kulaklık elime geçtiği günden beri doğru dürüst kulağıma bile takmadım. Geçen işim düştü, ben de nasıl olsa Bluetooth kulaklığım var diye biraz kullandım. Kulağımdan çıkardıktan sonra hafif bir çınlama oldu ve geçti. Bu sabah uyandım sağ kulağımda değişik bir ses oldu geçti, ve şimdi kulaklarım kökten ağrıyor, kulaklarıma ne yaptı bilmiyorum ama benim iki gündür beni ölümden beter etti. Eğer bugün de geçmezse hastaneye gideceğim. Siz siz olun sakın bu uyduruk şeyler para vermeyin, bu kulaklık yine A101'e gelmiş bu sefer 90 lira olmuş. 100 lira daha ekleyip iyi bir şey alın, kulağınızı sağır etmeyin.

Geçmiş olsun. Yani bu dönemde 100 TL altı BlueTooth kulaklık bulmak zor, olsa bile pek sağlıklı olacağını da düşünmüyorum. Geçmiş olsun tekrardan.

İki gündür kendimde değilim ya. Naptı anlamıyorum, korkuyorum kalıcı zarar verdi diye.
Geçmiş olsun. Yani bu dönemde 100 TL altı Bluetooth kulaklık bulmak zor, olsa bile pek sağlıklı olacağını da düşünmüyorum. Geçmiş olsun tekrardan.

İnşallah geçmiş olur, kötü bir şey olmasından korkuyorum.

İfadeler: T21
İki gündür kendimde değilim ya. Naptı anlamıyorum, korkuyorum kalıcı zarar verdi diye.
Kulaklık değiştirince falan arada bir öyle oluyor, kulaklığı fazla bastırmadan içeriye itmek ve yüksek sesle müzik dinlememek gerekiyor ucuz kulaklıklarda.

Kulaklıkta sesi fulleyip müzik dinliyordum 10 dk. sonra midem bulanıyordu, bu saatten sonra ucuz kulaklıklara dönüp bakmam.

İnanılmaz kötüyüm, mahvetti tatilimi. O kadar rahatsız ki kulaklarım. Bir de bu sağır etme makinesini markette satıyorlar.

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…