Ucuz ChatGPT üyelik satın alma

Kendi sattığı üründen hiçbir farkı yok, business hesaba ekliyorlar mailinizi, business hesaba sahip oluyorsunuz.

Aylık mı ödenecek tutar bu yıllık mı ?

Aylık

bende şimdi satın aldım. fiyatı çok ucuza denk geldi. normalde kendi hesabımda plus üyelik kullanıyordum 1 yıldır. her ay 20$ açıkcası fazla gelmeye başladı. ilk başta ortak hesap mı diye düşündüm ama öyle değilmiş. direk business üyelik tanımladır mail adresime. açıkcası plus versiyonunda üstü bir sürüm gerçek fiyatına baktım aylık 30usd yazıyor. 250 tl ye aşırı uyguna geldi çok merak ettiğim gpt5 pro hemen test ettim. benim önceden kullandığım plus üyelikte gpt5 pro bulunmuyor. kendi işim için özel araştırma yaptırdım gpt 5 pro ile tam 55 sayfalık rapor hazırladı ve mükemmel şekilde herşeyi araştrımış. gpt 5 pro gerçekten harika kullanmanızı tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• gpt5.PNG
    58 KB · Görüntüleme: 66
Ben şu anda ücretsiz olanı kullanıyorum. Bu hesabıma alsam, sonraki ay yenilerken bu hesabımdaki konuşmalar silinecek mi? Yine aynı hesaba alırsam tekrar gelir mi?

Ben şu anda ücretsiz olanı kullanıyorum. Bu hesabıma alsam, sonraki ay yenilerken bu hesabımdaki konuşmalar silinecek mi? Yine aynı hesaba alırsam tekrar gelir mi?

Ücretsiz planda bulunan kişisel hesaptaki mesajlar silinmiyor. Ücretli business hesaptaki (çalışma alanı olarak geçiyor) mesajlar 1 aylık süre bitiminde siliniyormuş. O yüzden önemli mesajları yedekleyebilirsiniz.

Al işte kafamı bulandırdın.

Paylaşımlı Steam hesabı ile alakası yok olayın hocam. ChatGPT'nin kendi yaptığı Business lisans bu, farklı bir üyelik değil. Yani kendi hesabınız için 30$ verip Business üyelik aldığınızda, aynı bu lisansı kullanmış olacaksınız. Hiçbir farkı yok.

Al işte kafamı bulandırdın.

Kafa bulanacak bir şey yok, başkasının hesabına giriş yapmıyorsunuz, adamlar business hesap alıyorlar, business hesaba sizin mailinizi ekleyip size yetki veriyorlar, böylece business hesaba sahip oluyorsunuz. Tek fark, üyeliğin süresi dolduğunda ve yenisini aldığınızda başka bir gruba girdiğiniz için o gruptaki çalışmalarınız da siliniyor bu yüzden önemli mesajlarınız varsa not almalısınız.
Yoksa Steam hesabı gibi size bir hesap vermiyorlar giriş yap diye. Onu benzetme olsun diye söyledim.

Bugün ben de GPT-5.0'i iş için kullandım, yok böyle bir şey hocam. Yani danışmanlık firmasıyla anlaşıp en az 100 bin TL ücret ile 1 ay boyunca alabileceğimiz raporu kendimiz yapmış olduk. Çok farklı yere gidiyor artık bu yapay zeka. Çok kişi işsiz kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…