Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar ucuz bir çizim tableti istiyor arkadaşım, kalemli olmasını istiyor. Graffiti vb. şeylerde kullanacak.
Arkadaşlar ucuz bir çizim tableti istiyor arkadaşım, kalemli olmasını istiyor. Graffiti vb. şeylerde kullanacak.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 7 Ekim 2020 #2 Bütçesi vahiy olarak gelecek sanırım.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 7 Ekim 2020 #3 Ne kadar ucuz kardeşim bütçe belirtin şu tip şeylerde yeter artık. Gideceğim 1000 TL'lik ürün atacağım ucuz dedim diyeceksin.
Ne kadar ucuz kardeşim bütçe belirtin şu tip şeylerde yeter artık. Gideceğim 1000 TL'lik ürün atacağım ucuz dedim diyeceksin.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 7 Ekim 2020 #4 OSU vs oynamayacaksa bence ucuz bir şey almasın. Ucuz olanlar giriş seviyesindeki birisini çizimden soğutabilir.
OSU vs oynamayacaksa bence ucuz bir şey almasın. Ucuz olanlar giriş seviyesindeki birisini çizimden soğutabilir.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 7 Ekim 2020 #5 Ucuzluk anlayışın ne tam bilmiyorum fakat fiyat performans olarak Wacom CTL-472 alabilir. Zamanında çokça kullandım. Baya işini görür. Profesyonel değilse o tablet yeterde artar. Bİr tık daha büyük boy isterse 672 de bakabilir.
Ucuzluk anlayışın ne tam bilmiyorum fakat fiyat performans olarak Wacom CTL-472 alabilir. Zamanında çokça kullandım. Baya işini görür. Profesyonel değilse o tablet yeterde artar. Bİr tık daha büyük boy isterse 672 de bakabilir.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #6 Buyur. Grafik Tabletler - Çizim Tableti & Kalemi - n11 Grafik Tabletler ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Grafik Tabletler çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Buyur. Grafik Tabletler - Çizim Tableti & Kalemi - n11 Grafik Tabletler ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Grafik Tabletler çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 7 Ekim 2020 #7 mustaine dedi: Buyur. Grafik Tabletler - Çizim Tableti & Kalemi - n11 Grafik Tabletler ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Grafik Tabletler çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... İşte öyle bütçe belirtmezseniz hocam 20 bin öneren de çıkar ama arkadaşa da güldüm
mustaine dedi: Buyur. Grafik Tabletler - Çizim Tableti & Kalemi - n11 Grafik Tabletler ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Grafik Tabletler çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... İşte öyle bütçe belirtmezseniz hocam 20 bin öneren de çıkar ama arkadaşa da güldüm
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #8 my last mistake dedi: İşte öyle bütçe belirtmezseniz hocam 20 bin öneren de çıkar ama arkadaşa da güldüm Genişletmek için tıkla... Hakettiği kanaatindeyim hocam
my last mistake dedi: İşte öyle bütçe belirtmezseniz hocam 20 bin öneren de çıkar ama arkadaşa da güldüm Genişletmek için tıkla... Hakettiği kanaatindeyim hocam