Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 ByNoGame haricinde önerebileceğiniz site var mı? Çünkü bynoda fiyat manipülasyonu yapılıyor.
Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 Yubuss dedi: ByNoGame haricinde önerebileceğiniz site var mı? Çünkü bynoda fiyat manipülasyonu yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Kabasakal a bak istersen de ByNoGame manipülasyon yapıyor derken? Oradan 3-4 tane CS2 skin aldım gayet hızlı güzel ve ilandaki gibi geldi.
Yubuss dedi: ByNoGame haricinde önerebileceğiniz site var mı? Çünkü bynoda fiyat manipülasyonu yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Kabasakal a bak istersen de ByNoGame manipülasyon yapıyor derken? Oradan 3-4 tane CS2 skin aldım gayet hızlı güzel ve ilandaki gibi geldi.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 14 28 Mayıs 2024 #3 Csgofloat.com, tradeit.gg, DMarket.
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #4 Genesyss dedi: Kabasakal a bak istersen de ByNoGame manipülasyon yapıyor derken? Oradan 3-4 tane CS2 skin aldım gayet hızlı güzel ve ilandaki gibi geldi. Genişletmek için tıkla... hocam mesela biri 800e birisi 950ye satıyo sağ taraftaki ekrana bakıyorum 700e satılmış yani sanki 800 lira ucuzmuş gibi gösteriyolar gerçek fiyatından saptırılıp yoksa bende alışveriş yapıyorum ama gerçek fiyatında item bulmak zor oluyor Garibo dedi: Csgofloat.com, tradeit.gg, DMarket. Genişletmek için tıkla... hocam oralar kazık maalesef
Genesyss dedi: Kabasakal a bak istersen de ByNoGame manipülasyon yapıyor derken? Oradan 3-4 tane CS2 skin aldım gayet hızlı güzel ve ilandaki gibi geldi. Genişletmek için tıkla... hocam mesela biri 800e birisi 950ye satıyo sağ taraftaki ekrana bakıyorum 700e satılmış yani sanki 800 lira ucuzmuş gibi gösteriyolar gerçek fiyatından saptırılıp yoksa bende alışveriş yapıyorum ama gerçek fiyatında item bulmak zor oluyor Garibo dedi: Csgofloat.com, tradeit.gg, DMarket. Genişletmek için tıkla... hocam oralar kazık maalesef
Bertolacci Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 546 Çözümler 1 Yer Istanbul 28 Mayıs 2024 #5 GameSatış.
UqSKY Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 141 29 Mayıs 2024 #6 Selamlar yurtdışı güvenilir skin sitelerini karşılaştıran Browse and buy all CS2 skins & CS:GO skins sitesinden bakmanızı tavsiye ederim.
Selamlar yurtdışı güvenilir skin sitelerini karşılaştıran Browse and buy all CS2 skins & CS:GO skins sitesinden bakmanızı tavsiye ederim.
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #7 UqSKY dedi: Selamlar yurtdışı güvenilir skin sitelerini karşılaştıran Browse and buy all CS2 skins & CS:GO skins sitesinden bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... bu site çok iyimiş hocam çok sağolun
UqSKY dedi: Selamlar yurtdışı güvenilir skin sitelerini karşılaştıran Browse and buy all CS2 skins & CS:GO skins sitesinden bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... bu site çok iyimiş hocam çok sağolun