Ucuz Discord Nitro nasıl alınabilir?

@Huseynizim bütün değerlendirmelerle güvenilir olmaz biz 9,3 puanla birisinden bi kulaklık aldık sahte çıktı.

Arkadaşlar Discord Nitro'ya 80 TL vermek istemiyorum ucuz Discord Nitro alabileceğim bir yer var mı?
Methodlar var ama ne kadar güvenilir? Ben denemedim ama deneyen vardır. Onun dışında çekiliş yapan sunucular var. Nitro satanlarda mevcut.

3 TL'ye enayi gibi Nitro method aldım karta biraz para yatınca deneyeceğim inşallah olur.
Konularımda bir tane Nitro Methodu var ama illegal bir method denemenizi tavsiye etmiyorum. (Denerseniz olma şansı yüksek.)

CC günah gardaşım olmaz.
Ayrıca CC paylaşan kişiler karttan onlarca kişi harcama yapsın ki benim yaptığım
Harcamalar gözükmesin sadece diye kartı foruma atıyorlar polise yakalabilirsiniz.
Evet öyle zaten.

tamam verenler vardır belkide sen enayimisin tanımadığın birine 80 tl değerinde bişi vercen?
Dostum eskiden Papara diye bir sunucu vardı şu an hala var mı bilmiyorum ama 2 arkadaşım zamanında oradan çekilişte 2 Nitro kazandılar. Bunun olayıda şu: Çekiliş kanalında bir sunucu veriyorlar ve o atan kişinin davetinden katılman gerekiyor. Belirli bir zaman o link duruyor ve siliniyor. Çekilişin zamanı gelince kazanın çıkıyor ve sunucuda olmazsa veya o davetten katılmadıysa geçiliyor ayrıca 10 saniye süre sınırı var o sırada o kişiye mesaj yazılmazsa da geçiliyor. Kazanın çıkıyor ve ona Nitrosu veriliyor. Ama akıllarda tek bir soru kaldı: Bu Nitro nereden geldi? Nitro’yu o sunucu veriyor belirli bir davet karşılığında. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…