Ucuz domain ve hosting önerisi

omrisxmz

Decapat
Daha fazla  
Kendi halimde proje geliştiriyorum. Projemi geliştirirken bir andan da canlıda olmasını istiyorum. Bu yüzden domain ve hosting ihtiyacım var. Bütçem fazla değil.

Projenin server yapılandırmasına ihtiyacı var mı bilmiyorum ama hostinger'ı ikisi içinde kullanabilirsin. Aynı zamanda alan adı için çok uygun fiyatlar mevcut.

Örnek olarak KVM kullanarak hostinger üzerinden ayaklandırdığım kendime ait sitem aşağıda

Proje olarak elinde ne olduğunu bilmediğimden neye ihtiyacın olduğunu pek çıkaramadım.

GitHub pages işini görebilir. Ücretsiz.

PHP ve veri tabanı desteklemiyormuş.

Projenin server yapılandırmasına ihtiyacı var mı bilmiyorum ama Hostinger'ı ikisi içinde kullanabilirsin. Aynı zamanda alan adı için çok uygun fiyatlar mevcut.

Daha uygun fiyatlı bakıyorum bütçem maksimum 600 700.

Proje olarak elinde ne olduğunu bilmediğimden neye ihtiyacın olduğunu pek çıkaramadım.

Kendi cms(content management System) projemi geliştiriyorum.

Heroku vardı güzeldi ama sanırım ücretsiz özelliğini kaldırmış. Alternatif Vercel buldum ama o da PHP desteklemiyormuş. Önerim böyle küçük işler için para ödemeyin ücretsiz iyi platformlar var, onları araştırın. Bulursam yazarım PHP'le hiç ilgilenmedim. Belki PHP yerine daha güncel teknolojilere yönelebilirsiniz. Bu da bir seçenek :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı