macelian Centipat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #1 İnternette 60 liraya da DP kablosu var, 50 liraya da DP kablosu var, ben VESA sertifikalı aldım biraz önce ama merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim.
İnternette 60 liraya da DP kablosu var, 50 liraya da DP kablosu var, ben VESA sertifikalı aldım biraz önce ama merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim.
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 20 Aralık 2022 #2 macelian dedi: İnternette 60 liraya da DP kablosu var, 50 liraya da DP kablosu var, ben VESA sertifikalı aldım biraz önce ama merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yani aradaki fark birnevi VESA sertifikalı şu mesela a testi b testi falan filan gibi testlere tabii tutulur sorun çıkmayıncaya kadar prototip üretilir.
macelian dedi: İnternette 60 liraya da DP kablosu var, 50 liraya da DP kablosu var, ben VESA sertifikalı aldım biraz önce ama merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yani aradaki fark birnevi VESA sertifikalı şu mesela a testi b testi falan filan gibi testlere tabii tutulur sorun çıkmayıncaya kadar prototip üretilir.