Sırf müzik dinlemeyi sevdiğimden hobi olsun diye kendimce çalmayı düşünüyorum, bu yüzden biraz araştırma yapayım dedim. İnternette karşıma 30-40k hatta 250 bine kadar fiyatlar çıktı
Dediğim gibi benim profesyonel bir amacım yok, tamamen hobi ve haliyle de bu paralar hobi için saçma olur. Adı lazım olmayan bilgisayar markaları gibi 50 tane ürünü koyarak "ışıklı mışıklı oyuncu bilgisayarı" diye konulan ilanlara benzer elektrogitar ilanları var, amfi vs. dahil 4-5k civarı fiyatlarda.
Zaten başlangıç için o fiyatlardaki gitarları almanıza gerek yok idare eder bi amfi ve ortalama bir gitar işinizi fazlasıyla görür attığım gitara bakabilirsin eğer amfi öneriside istersen verebilirim.
Zaten başlangıç için o fiyatlardaki gitarları almanıza gerek yok idare eder bi amfi ve ortalama bir gitar işinizi fazlasıyla görür attığım gitara bakabilirsin eğer amfi öneriside istersen verebilirim.
En ucuz Kozmos UNIQUE-MINI Bluetooth Gitar Amfisi fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Kozmos UNIQUE-MINI Bluetooth Gitar Amfisi özelliklerini incele, 2.362,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
SX Stratocaster Elektro Gitar (Vintage White) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
En ucuz Kozmos UNIQUE-MINI Bluetooth Gitar Amfisi fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Kozmos UNIQUE-MINI Bluetooth Gitar Amfisi özelliklerini incele, 2.362,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!