"Ucuz evin yahnisi yavan olur" atasözü doğru mudur?

"Ucuz etin..." şeklinde olacak sanırım o.

Evet, genelde böyle olur. Tabii bir çok dinamik var. F/P bir ürün de olabilir. Ancak Türkiye şartlarında kaliteli ürünler çok az olduğundan; genelde ucuz ise kalitesizdir maalesef...

Et olarak düşünürsem, doğrudur. Şu hayatım boyunca ucuz aldığım ne varsa ultra dandik çıktı. Hepte pişman oldum ama yine ucuz şeyler almaya, kazıklanmaya devam ediyorum.

Hocam doğrusu Ucuz etin yahnisi bol soğanlı olur.

Doğrudur.

Ucuza satılan çakma telefonlar var. Alıyorsun hop kasmalar, donmalar ve bir sürü şey.

Piyasada bulunan en ucuz 0 arabayı alıyorsun. Motor desen en düşüğü araba gitmiyor, Donanım desen kol dayama varsa şükret, güvenliğe girmiyorum zaten.

0 Leptop alacaksın ama Bilgisayar Bilgisayardır mantığındasın. O ucuza aldığın Leptop kılıklı Windows 10 tabletler yüksek ihtimalle 2 hafta sonra kasım kasım kasılacak ve depolama uyarısı verecek.

Kulaklık, Fare, Klavye hepsinde geçerli. Ev alırken bile. Ucuza satılan ev yüksek ihtimalle 40 yıllık artık dökülmeye başlamış bir ev olacaktır.

Ha, Ama bazı durumlar var ucuza iyi ürünlere denk gelebiliyorsun. İndirim ile falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…