Ucuz FIFA 23 nereden alınır?

Arkadaşlar ben FIFA 23 oynamak istiyorum ama fiyatlar malum, hesap satın alarak oynamak gibi yöntemler ile ucuza alabilir miyim?

Arkadaşlar ben FIFA 23 oynamak istiyorum ama fiyatlar malum, hesap satın alarak oynamak gibi yöntemler ile ucuza alabilir miyim?
Yani hesap satın alırsanız 3 gün oynar sonra başkası hesabın başına geçer. Çok zor ama belki amazon prime a gelirse alırsınız bedava yoksa çok zor.

Hocam EA Play'den oynayın 12-29 TL bir fiyatı var hatta bazen yarı fiyata iniyor ( süre sınırı var yalnız 10 saat oynuyorsunuz daha sonra firma oyunu sınırsız yapıyor ama ea play pro alırsanız beklemenize gerek kalmayacak) Onun dışında hesap almaya değmez fifa öyle bir oyun değil canın istediğin zaman girmen gerekiyor ya alacaksın ya bekleyeceksin.
Bu arada hocam diğer fifa oyunları ea play'de var fifa 22 gibi. Onları da oynayabilirsiniz süre sınırı olmadan.

Son düzenleme:
Ortak hesap satın alabilirsiniz. Site olarak gamesatis.com öneririm

Ortak hesap satın alabilirsiniz. Site olarak gamesatis.com öneririm.

Kalıcı garanti verenler olmuyor ya adam veriyor 2 ay sonra hesabı kapanıyor gitti garanti. Yaşadım bu durumu maalesef.

Ortak hesaplarda zaten online girişte sıkıntı yaşamayacağınız garanti edilmiyor. Kesinlikle böyle bir şey düşünmeyin. (Hikayeli offline oyunlar dışında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…