N Nail Mirza Şahan Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Malum Steam'de oyunlar çok pahalı ve oyun almak istiyorum ucuz game çok ucuz oradan alınır mı? Güvenilir mi?
Malum Steam'de oyunlar çok pahalı ve oyun almak istiyorum ucuz game çok ucuz oradan alınır mı? Güvenilir mi?
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.403 Çözümler 2 21 Ocak 2025 #2 Güvenilir bende 1 kere aldım oradan oyunları hesap olarak veriyorlar offline olarak oynuyorsun.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.391 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 21 Ocak 2025 #3 İtemsatış, Gamesatış öneririm bu tarz hesaplar için.
N Nail Mirza Şahan Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 RonPel dedi: Güvenilir bende 1 kere aldım oradan oyunları hesap olarak veriyorlar offline olarak oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... Online olan oyunlarda sıkıntı oluyor mu?
RonPel dedi: Güvenilir bende 1 kere aldım oradan oyunları hesap olarak veriyorlar offline olarak oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... Online olan oyunlarda sıkıntı oluyor mu?
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.403 Çözümler 2 21 Ocak 2025 #5 Nail Mirza Şahan dedi: Online olan oyunlarda sıkıntı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece offline oynayabiliyorsun bu hesaplarda.
Nail Mirza Şahan dedi: Online olan oyunlarda sıkıntı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece offline oynayabiliyorsun bu hesaplarda.