Xbox Ucuz Game Pass hesabı alınır mı?

C4NS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir siteden yaklaşık 10TL'lik bir Game Pass hesabı buldum. 12 ay garantili olduğu yazıyordu. Tüm Online oyunlara erişim vs. varmış. İlk defa konsol sahibi olacağım. Hafta sonu Xbox Series S alacağım onun için alacağım hesabı bir sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240216_233616_Chrome.jpg
    Screenshot_20240216_233616_Chrome.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir siteden yaklaşık 10TL'lik bir Game Pass hesabı buldum. 12 ay garantili olduğu yazıyordu. Tüm Online oyunlara erişim vs. varmış. İlk defa konsol sahibi olacağım. Hafta sonu Xbox Series S alacağım onun için alacağım hesabı bir sorun olur mu?

Hesap olarak veriyorlar hocam sadece offline hikaye modu falan oynayabilirsiniz.

Bak hocam benimde aklımı çeldiniz alsam mı acaba? 😶‍🌫️

Bu hesaplara başkası giriyormu ve bir süre sonra şifre değişimi vs olurmu
Siz, size ait olan xbox hesabına giriyorsunuz, microsoft store üzerindende adamın verdiği hesapla giriş yapıyorsunuz. Bu sayede FH5 gibi oyunları online oynayabilirsiniz.

Siz bunu yapınca xbox hesabınıza kimse giremez, Microsoft Store üzerinden de gamepass alındığı için sanki siz gamepass almışsınız gibi gözükecek.

Bak hocam benimde aklımı çeldiniz alsam mı acaba? 😶‍🌫️

Siz, size ait olan xbox hesabına giriyorsunuz, microsoft store üzerindende adamın verdiği hesapla giriş yapıyorsunuz. Bu sayede FH5 gibi oyunları online oynayabilirsiniz.

Siz bunu yapınca xbox hesabınıza kimse giremez, Microsoft Store üzerinden de gamepass alındığı için sanki siz gamepass almışsınız gibi gözükecek.
Yani xboxa farklı bir hesapla microsoft store başka bir hesapla giriş yapıyoruz değilmi ilk defa konsol alacağımdan dolayı bilmiyorum tam

Yani xboxa farklı bir hesapla microsoft store başka bir hesapla giriş yapıyoruz değilmi ilk defa konsol alacağımdan dolayı bilmiyorum tam
Aynen öyle. xboxa kendi hesabınızla, microsoft store'ye adamın vereceği hesapla girin yeterli, hayırlı olsun diyeceğimde benim jeton şimdi düştü, konsollarda Microsoft Store varmı? Konsolum olmadığı için bilmiyorumda. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı