Ucuz Game Pass kodu alınır mı?

WindInMyHair

Hectopat
Daha fazla  
Bu kodlardan alan var mı? Epey araştırdım ama emin olamadım. Yarısı bi sorun yok derken diğerleri "hackerler, hesap çalıyolar" vb. serzenişte bulunmuşlar...

400 lira olan bir şeyi neden biri ucuza satsın ki hocam?

Kullanmadan yorum yapmayın lütfen ben 1 senedir sorunsuz kullanıyorum.

Olay şöyle işliyor:
Satıcı Xbox Game Pass üyeliği satın alıyor ve aldığı üyeliğin MC Store şifresini size veriyor.
Siz o hesapla MC Store giriş yapıyorsunuz fakat Xbox uygulamasında kendi kişisel hesabınız duruyor.
MC Store > Xbox olduğu için otomatikman hesabınıza game Pass üyeliği ekleniyor.
Sadece EA Ubisoft gibi dış uygulama gerektiren oyunlarda sorun çıkıyor onun dışında Forza Horizon 5 sea of thievs gibi oyunları rahatlıkla oynuyorum ben.

Sınırsız game pass üyeliğinide 30 tl ye almıştım

Olay şöyle işliyor:
Satıcı Xbox Game Pass üyeliği satın alıyor ve aldığı üyeliğin MC Store şifresini size veriyor.
Siz o hesapla MC Store giriş yapıyorsunuz fakat Xbox uygulamasında kendi kişisel hesabınız duruyor.
Sadece EA Ubisoft gibi dış uygulama gerektiren oyunlarda sorun çıkıyor onun dışında Forza Horizon 5 sea of thievs gibi oyunları rahatlıkla oynuyorum ben.

Sınırsız game Pass üyeliğini de 30 TL'ye almıştım

Satıcıyı bulduk arkadaşlar.

Olay şöyle işliyor:

Sınırsız game pass üyeliğinide 30 tl ye almıştım
Çalıntı hesap olmasın o.

Satıcıyı bulduk arkadaşlar.

Puhauhasdhuas yok lan. Bende ilk alırken şüpheyle alıp araştırmıştım tüm forumları. Ama aylık o kadar para vermektense 30 TL verip risk almayı tercih ettim 1 senedir de sorunsuz kullanıyorum.

Çalıntı hesap olmasın o.

Çalıntı hesap olsa nasıl 1 senedir kullanayım. Zaten satıcı tek bir hesabı yüzlerce kişiye satıyor. Çok fazla kar ediyor.

Puhauhasdhuas yok lan. Bende ilk alırken şüpheyle alıp araştırmıştım tüm forumları. Ama aylık o kadar para vermektense 30 TL verip risk almayı tercih ettim 1 senedir de sorunsuz kullanıyorum.

Çalıntı hesap olsa nasıl 1 senedir kullanayım. Zaten satıcı tek bir hesabı yüzlerce kişiye satıyor. Çok fazla kar ediyor.

Online giriyor mu?

Tek bir hesap'a yüzlerce kişi girerse Microsoft kitler hesabı. Her bir Microsoft hesabı için bu sınır 10'dur.

Hocam çalıntı hesapları toplayıp stoklarına ekliyorlar kim neden o kadar para ödeyip ucuza satsım.

Olay çalıntı hesap değiş bak anlatayım:

Sen satıcısın diyelim gidiyorsun kendi hesabına 100 TL diyelim en iyi Game Pass'i alıyosun daha sonra bu hesabı 1000 kişiye satıyosun. Alanlara ucuza satıyorsun ama 1000 kişiye satığın için ay sonunda kazançtasın.

Online giriyor mu?

Dediğim EA Ubisoft Blizzard oyunları dışında her oyunda Online oynuyorum. Üstelik bütün kayıtlar kendi Xbox hesabıma kayıt oluyor. Yani daha sonra satın aldığım hesap bozulsa vb etkilenmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı