Ucuz Gamepad bilgisayara zarar verir mi?

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Anlık heves için Snopy gibi ucuz kablolu bir Gamepad almak istedim. Ancak USB Hub ve anakart gibi bileşenlere zarar verir mi? Kablosuz almak istedim ama dediğim gibi anlık heves. O kadar para verilmez. FH3 oynayacağım ve halihazırda bir Dualshock 4'e sahibim. Kablosuz veya kablolu nasıl bağlarım? Ekstra bir program gerekiyordu sanırım. Kablosuz kablolu fark etmez.

Anlık heves için Snopy gibi ucuz kablolu bir Gamepad almak istedim. Ancak USB Hub ve anakart gibi bileşenlere zarar verir mi? Kablosuz almak istedim ama dediğim gibi anlık heves. O kadar para verilmez. FH3 oynayacağım ve halihazırda bir Dualshock 4'e sahibim. Kablosuz veya kablolu nasıl bağlarım? Ekstra bir program gerekiyordu sanırım. Kablosuz kablolu fark etmez.
Hocam n'aptınız. Asla olmaz. Bilgisayarınızı çok seviyorsunuz anlaşılan.

Ne bileyim yani USB Hublar falan yanar mı acaba diye bir düşünce geldi. Ne de olsa elektrik ile çalışıyor. Pimpirikli bir insanım kusuruma bakmayın :D
Yok be.

Alakası yok hocam. Sizi anladım, biraz korkuyorsunuz ama gerek yok :)

Bende de Snopy bir gamepad var. Cayır cayır çalışıyor :)

Hocam n'aptınız. Asla olmaz. Bilgisayarınızı çok seviyorsunuz anlaşılan.

Ben bu bilgisayar için o kadar bekledim ki. Benim ilk bilgisayarım çöplük gibiydi. Artık virüs denemeleri yapıyordum. Artık çok dikkatli davranıyorum. Yani saçmalayabiliyorum kusuruma bakmayın :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı