Ucuz Gamepad bilgisayara zarar verir mi?

Siz yine iyisiniz ben monitöre kablo değse çizildi mi diye 5dk bakıyorum.

Kapışmayalım istersen? Ekrana hohlamıştım. Acaba bir şey oldu bu diye bir şüpheye kapıldım. Eski bilgisayar olaydı roket bağlayıp göğe bile çıkarırdım ama artık bizde böyle :D

Zarar vermez, sadece oyun zevkinizi baltalar. Dualshock 4'ü kaliteli bir Bluetooth dong veya PCI bağlantılı Bluetooth ile sağlayabilirsiniz. Tetik tuşları (sanırım RB ve LB tuşları) hassas, basınca duyarlı olduğundan klavye ile ya da basit bir Gamepad ile oynamaya göre hassas gaz ve fren kontrolüne sahip olarak aslında oyunun oynanma zevkini arttırıyorsunuz. Yoksa ha klavye ile tuşa basmışsınız ha ucuz Gamepad ile oynamışsınız fark etmiyor. Güçlü araçlar ile yarış yaparken özellikle klavye ile gaza basarsanız birden gaz vereceği için araba spin atıp dengesiz kalkış yapacak ve yolda çıkacak. Ben Logitech F710 ile oynuyorum ve bu Gamepad sanırım Xbox 360 altyapısına sahip olduğundan bu tarz kaliteli ve hassas Gamepad'in kalitesi anlaşılıyor.

Zarar vermez, sadece oyun zevkinizi baltalar. Dualshock 4'ü kaliteli bir Bluetooth dong veya PCI bağlantılı Bluetooth ile sağlayabilirsiniz. Tetik tuşları (sanırım RB ve LB tuşları) hassas, basınca duyarlı olduğundan klavye ile ya da basit bir Gamepad ile oynamaya göre hassas gaz ve fren kontrolüne sahip olarak aslında oyunun oynanma zevkini arttırıyorsunuz. Yoksa ha klavye ile tuşa basmışsınız ha ucuz Gamepad ile oynamışsınız fark etmiyor. Güçlü araçlar ile yarış yaparken özellikle klavye ile gaza basarsanız birden gaz vereceği için araba spin atıp dengesiz kalkış yapacak ve yolda çıkacak. Ben Logitech F710 ile oynuyorum ve bu Gamepad sanırım Xbox 360 altyapısına sahip olduğundan bu tarz kaliteli ve hassas Gamepad'in kalitesi anlaşılıyor.

Bilgisayarımda bluetooth var. Ben share ve ps tuşuna basarak eşleştirebilir miyim? Donglar da zaten o işi görüyor değil mi? Bana DS4 konusunu biraz daha açabilir misiniz rica etsem?

Bilgisayarımda Bluetooth var. Ben share ve PS tuşuna basarak eşleştirebilir miyim? Donglar da zaten o işi görüyor değil mi? Bana DS4 konusunu biraz daha açabilir misiniz rica etsem?

Eklediğim linki inceleyin lütfen. Aslında yapmanız gereken çok basit, Google'da "Dualshock PC bağlantısı" diye arama yaparak ulaşabilirdiniz.
.

Eklediğim linki inceleyin lütfen. Aslında yapmanız gereken çok basit, Google'da "Dualshock PC bağlantısı" diye arama yaparak ulaşabilirdiniz.
.

Kusuruma bakmayın. Önceden baktıklarımda hep ekstra bir uygulama kullanılıyordu. Github uygulaması gibi. Teşekkürler tekrardan kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı