Ucuz gamepad önerisi

düşürmemeye dikkat et. ben düşürdüm bi kaç defa, rt tuşu temassızlık yapmaya başladı.
Hocam rahatsız ediyorum gene kusura bakmayın. Soru cevap kısmını okudum. Bazı kişiler PC de çalışıyor mu yazmış. Satıcı da bir tanesine çalışıyor, diğer soruya çalışmıyor yazmış. Emin olamadım ya.
Neyse aldım artık gelsin 2 oyunda test ederim beğenmezsem iade, beğenirsem kullanmaya devam ederim.

Hocam ortasında Xbox logosu var mı sizinkinde? Bunda hiçbir logo falan yok da ondan dedim. Bu arada siparişi verdim beğenmezsem zaten iade ederim.

Benimkinde yok fakat ürün değerlendirmelerinin bazılarında da Xbox logosu var. Ama logo olup olmaması çalışmasını etkilemez ikisi de aynıdır.

Hocam rahatsız ediyorum gene kusura bakmayın. Soru cevap kısmını okudum. Bazı kişiler PC de çalışıyor mu yazmış. Satıcı da bir tanesine çalışıyor, diğer soruya çalışmıyor yazmış. Emin olamadım ya.
Neyse aldım artık gelsin 2 oyunda test ederim beğenmezsem iade, beğenirsem kullanmaya devam ederim.

Steam oyunları üzerinde çalışıyor.

Bendeki her türlü oyunda çalışıyor, Windows zaten direkt algılıyor gamepad olarak. PS kolu gibi değil.

Ürün eline ulaştı mı nasıl kullandın mı ben tekrar alacağım da sana da bir sormak istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı