mAgAhA

Zeptopat
Daha fazla  
Ben Ucuz Games'den 4TL'ye Sims almayı deneyeceğim. Daha önce bu siteden oyun alan var mı? Güvenilir mi?

Muhtemelen bir hesabı birden fazla kişiye veriyorlar bunu bilerek alın güvenilir mi bilmem.

Eğer ki çok şüpeli isen ucuz bir alışveriş yap sonra alabilirsin ancak denemektende zarar gelmez.

4 tl olduğu için fazla takılma ama gerek varmı saçma sitelerden almaya çoğu illegal yollardan aldığı hesapları satıyor.

Rus sitelerinden rub ile alışveriş yapıp 1'den fazla kişiye satan siteler bunlar.

Bu tarz Instagram hesapları hesap çalmada ve crack yapmada ustalaşmış Rus abilerden tanesi 1 dolara falan toplu hesap alıp 30 40 TL'ye satıyorlar.Sattıkları hesaplar çalıntı yani.Zamanında ben de savunuyordum sonra kafama dank etti.Ama merak ettiysen 4 TL'ye alıp bakabilirsin ama hesapların çalıntı olduğunu unutma ve bu tarz hesaplarda bir oyun alıp çar kasayım falan deme.Geri alıyorlar hesapları sonra tekrar satıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…