Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #11 558417 dedi: 300W hocam PSU denince aklıma geldi ekran kartı için güç kablosu yok ancak internette çeviriciler buldum yerel bir bilgisayarcı problem olmaz dedi sizin fikrinizi merak ettim. Maalesef fiyatı abarttıkları için piyasa çok karışık. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir dönüştürücü alırsanız kablonun erimesi sorununu yaşamazsınız.
558417 dedi: 300W hocam PSU denince aklıma geldi ekran kartı için güç kablosu yok ancak internette çeviriciler buldum yerel bir bilgisayarcı problem olmaz dedi sizin fikrinizi merak ettim. Maalesef fiyatı abarttıkları için piyasa çok karışık. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir dönüştürücü alırsanız kablonun erimesi sorununu yaşamazsınız.
558417 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 244 Çözümler 4 18 Ağustos 2024 #12 Amladım. Paveloyd dedi: Kaliteli bir dönüştürücü alırsanız kablonun erimesi sorununu yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
Amladım. Paveloyd dedi: Kaliteli bir dönüştürücü alırsanız kablonun erimesi sorununu yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.